Ηλικιωμένη «έγραψε» την περιουσία της στο Νοσοκομείο Νάξου (εικόνες)

Μια συγκινητική αποκάλυψη, για μια ηλικιωμένη που άφησε την τελευταία της πνοή προσφέροντας, μέσω διαθήκης, σχεδόν όλη την περιουσία της στο Νοσοκομείο Νάξου, έκανε ο διοικητής του νοσοκομείου Κώστας Απιδόπουλος.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Πρόκειται για την Ιωάννα Κατσούλη, κάτοικο της Νάξου, που πέθανε πρόσφατα.
Οπως ανακοίνωσε, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο διοικητής του Νοσοκομείου Νάξου Κώστας Απιδόπουλος η γυναίκα άφησε πίσω της μια χειρόγραφη διαθήκη, στην οποία αναφέρει ότι την επιθυμία της να μεταβιβαστεί σχεδόν το σύνολο της κινητής και ακίνητης περιουσίας της στο νοσοκομείο και στο Κέντρο Υγείας.

«Πως να μην νιώθεις ότι υπάρχει ελπίδα. Πως να μην προσπαθείς κάθε μέρα να δημιουργείς συνθήκες καλύτερες για τους συνανθρώπους σου. Όταν υπάρχει τέτοιο μεγαλείο ψυχής από ανθρώπους όπως η εκλιπούσα Ιωάννα Κατσούλη» σχολίασε στη συγκεκριμένη ανάρτησή του ο κ. Απιδόπουλος.

«Για να γίνονται οι άνθρωποι καλά» αναφέρει στη διαθήκη της

Στο κείμενο της διαθήκης η Ιωάννα Κατσούλη διευκρινίζει ότι προέβη σε αυτή την προσφορά «εις μνήμη των Γονέων μου Μιχαήλ και Ειρήνης Κατσούλη και Γιαγιάς μου Μαργαρίτας Μαρμαρινούς» καθώς και των δυο αδελφών της.

Επιπλέον, σημειώνει ότι στόχος της δωρεάς είναι «να γίνονται οι άνθρωποι καλά».

Σε άλλο σημείο, με εξαιρετικό γραφικό χαρακτήρα, τονίζει…

«Την παραπάνω διαθήκη μου την έγραψα ολόκληρη με το χέρι μου και την υπέγραψα».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ