NewsΗ μητέρα του νεκρού βρέφους στην Πάτρα περιγράφει - «Πήγα να την...

Η μητέρα του νεκρού βρέφους στην Πάτρα περιγράφει – «Πήγα να την ταΐσω και είχε μελανιάσει»

- Advertisement -

Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα, με το μόλις τριών μηνών κοριτσάκι που έχασε τη ζωή του ενώ βρισκόταν μαζί με τη μητέρα του στο Καρμανδάνειο Νοσοκομείο.

Η μητέρα με το βρέφος βρίσκονταν στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν με κάταγμα το άλλο παιδί της οικογένειας, ηλικίας τριών ετών. Όμως το πρωί η γυναίκα συνειδητοποίησε ότι το μωρό που κρατούσε στην αγκαλιά της είχε πεθάνει.

Η μητέρα, σοκαρισμένη διηγήθηκε στον ΑΝΤ1 το τι συνέβη. «Όπως σηκώθηκα να πάω τουαλέτα, εκεί που πήγα να ταΐσω τη μικρή και τι βλέπω; Είχε μελανιάσει, είχε παγώσει πολύ. Την παίρνω και την πάω στη γιατρίνα», είπε, προσθέτοντας ότι δεν είχε πού να το αφήσει και αναγκάστηκε να το πάρει μαζί της στο νοσοκομείο.

Και ο πατέρας του μωρού περιέγραψε τις δραματικές στιγμές της οικογένειάς του. «Πήγα και τη βρήκα το πρωί και μου είπε ότι πέθανε το παιδί στην αγκαλιά της. Τραγωδία!», ανέφερε μιλώντας επίσης στον ΑΝΤ1.

Οι γιατροί έκαναν αγωνιώδεις προσπάθειες το επαναφέρουν στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφεραν, ενώ η σορός του άτυχου μωρού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρίου για νεκροψία. «Προσπάθησαν με ανάνηψη μήπως και το επαναφέρουν αλλά δεν έγινε κάτι. Το βρέφος πάντως ήταν υγιές. Η μητέρα το τάιζε, είπε ότι δύο ώρες πριν το είχε ταΐσει. Δεν είχε παραπονεθεί η μητέρα του ότι κάτι βλέπει, να το εξετάσουν οι γιατροί», είπε η διοικήτρια του Καραμανδάνειου, Βασιλική Γεωργιοπούλου.

Η μητέρα οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη. Ένα από τα σενάρια που εξετάζεται είναι η μητέρα του βρέφους κατά τη διάρκεια του ύπνου να το πλάκωσε με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.

«Φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. και η ιατροδικαστική εξέταση.

www.healthpharma.gr 

Νοσοκόμα κακοποιούσε ηλικιωμένη με άνοια – Καταδικάστηκε σε φυλάκιση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ