NewsΕπιτροπή: Πώς θα γίνονται οι μετακινήσεις σε ηπειρωτική χώρα και νησιά

Επιτροπή: Πώς θα γίνονται οι μετακινήσεις σε ηπειρωτική χώρα και νησιά

- Advertisement -

Κλείδωσαν οι αποφάσεις της σύστασης που εισηγήθηκε η Επιτροπή των Ειδικών για τη χαλάρωση των μέτρων του lockdown, για το άνοιγμα των μετακινήσεων από τις 14 Μαΐου, αλλά με διαφορετικούς τρόπους για τις μετακινήσεις στην ηπειρωτική χωρά και για εκείνες στα νησιά.

Η Επιτροπή των Ειδικών που συνεδριάζει αυτή την ώρα για την χαλάρωση των μέτρων του lockdown, εισηγείται το άνοιγμα των μετακινήσεων από τις 14 Μαΐου, αλλά με διαφορετικούς τρόπους για τις μετακινήσεις στην ηπειρωτική χωρά και για εκείνες στα νησιά.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σύμφωνα με πληροφορίες για τα ταξίδια στην ενδοχώρα θα υπάρχει σύσταση για τεστ, σε αντίθεση με τα ταξίδια στα νησιά όπου θα είναι υποχρεωτικό το τεστ ή το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινάει πλέον από τις 00:30, με την εστίαση να πιθανότατα από τις 00:15.

Επίσης στις 15 Μαΐου αναμένεται να ανοίξουν τα καζίνο και στις 24 Μαΐου τα ΟΠΑΠ Play. Η λειτουργία των γυμναστηρίων προγραμματίζεται για 31 Μάϊου, με επανεκτίμηση της επιδημιολογικής κατάστασης έως τότε.

Oι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν σήμερα στις 18:00, στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ