NewsΈνοπλη ληστεία στα ΑΤΜ της τράπεζας εντός του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ

Ένοπλη ληστεία στα ΑΤΜ της τράπεζας εντός του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ

- Advertisement -

Η τέταρτη κατά σειρά ένοπλη ληστεία στα μάτια ασθενών και προσωπικού από ψεύτικους «μασκαράδες» γιατρούς, σημειώθηκε στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Οι ληστές αδίστακτοι χτυπάνε τα ΑΤΜ που βρίσκονται στο σαλόνι μέσα από τις δύο κεντρικές εισόδους του Νοσοκομείου μπροστά στα μάτια πολλών ασθενών, συνοδών και προσωπικού.

Την τέταρτη κατά σειρά ένοπλη ληστεία στα μάτια ασθενών και προσωπικού από ψεύτικους «μασκαράδες» γιατρούς, σημειώθηκε στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Οι ληστές αδίστακτοι χτυπάνε τα ΑΤΜ που βρίσκονται στο σαλόνι μέσα από τις δύο κεντρικές εισόδους του Νοσοκομείου μπροστά στα μάτια πολλών ασθενών, συνοδών και προσωπικού.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

Έχουμε πολλές φορές επισημάνει την παραβατικότητα και την ανομία που επικρατούν στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης. Εκμεταλλευόμενοι οι ληστές το Πανεπιστημιακό άσυλο, την έλλειψη φύλαξης (6 φύλακες για όλο το 24ωρο στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ) αλωνίζουν!!!

Η σημερινή κινηματογραφική ένοπλη ληστεία το μεσημέρι μπροστά στα μάτια ασθενών και προσωπικού από ψεύτικους «μασκαράδες» γιατρούς, ήταν η τέταρτη. Οι προηγούμενες ήταν προς το προσωπικό την ώρα που έβγαζε χρήματα από τα ΑΤΜ. Οι ληστές αδίστακτοι χτυπάνε τα ΑΤΜ που βρίσκονται στο σαλόνι μέσα από τις δύο κεντρικές εισόδους του Νοσοκομείου μπροστά στα μάτια πολλών ασθενών, συνοδών και προσωπικού.

Πότε η Διοίκηση θα πάρει μέτρα;;; Όταν θρηνήσουμε θύματα!!!

Δεν συγκινούνται από αστέγους, κλοπές αυτοκινήτων, βανδαλισμούς, ληστείες. Θα θρηνήσουμε θύματα και το μόνο μέλημα της Διοίκησης είναι να καταγγέλλει την ΠΟΕΔΗΝ ότι επισημαίνει την ανομία και τη παραβατικότητα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ