Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον γιατρό που αυνανιζόταν ενώ εξέταζε ασθενείς

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για κατάχρηση σε ασέλγεια ασκήθηκε από τον εισαγγελέα στον γιατρό που συνελήφθη στον Άγιο Νικόλαο, μετά από καταγγελία 25χρονης ότι ενώ εξέταζε ασθενείς ταυτόχρονα αυνανιζόταν.

Μόλις έγινε γνωστό πως ο γιατρός διώκεται μετά από την καταγγελία της 25χρονης αλλά και τριών ακόμη γυναικών -που περιλαμβάνονται στην δικογραφία που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Λασιθίου- νέες καταγγελίες έρχονται στο “φως” στην Ασφάλεια.

Κι άλλες παθούσες προσέρχονται καθώς θέλουν να τον καταγγείλουν και στη συνέχεια παραπέμπονται να καταθέσουν ενώπιον των ανακριτικών Αρχών.

Εγκληματολογικά εργαστήρια

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κάμερα και κάποια άλλα ευρήματα κατασχέθηκαν και εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια .

Ο γιατρός μάλιστα τους έλεγε με περισσή ευγένεια :”Nα δούμε τώρα την κοιλίτσα, θα σας κάνω υπέρηχο.”

Έτσι έγινε και στην συγκεκριμένη περίπτωση της 25χρονης και με αφορμή τον υπέρηχο, γύρισε την πλάτη και αυτοικανοποιήθηκε, σύμφωνα με την καταγγελία.

Μετά τη δίωξη, ο γιατρός πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη, ενώ η υπόθεση έχει ήδη προκαλέσει ποικίλες συζητήσεις.

Ακόμα τρεις νεαρές ασθενείς

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της σχετικής έρευνας, αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου κατάφεραν να εντοπίσουν τρεις ακόμα νεαρές ασθενείς.

Τι μετέδιδαν νωρίτερα τα τοπικά μέσα…

Η 25χρονη κοπέλα σοκαρισμένη πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε ότι ο μεσήλικας γιατρός, περίπου 55 ετών. Ενώ την εξέταζε ταυτόχρονα αυνανιζόταν. Μάλιστα η εξέταση δεν περιορίστηκε στα αυτιά και στο λαιμό αλλά σε όλο το σώμα της κοπέλας.

Η κοπέλα κατέθεσε ότι είναι βέβαιη γι’ αυτό, ότι με το ένα χέρι την ψηλάφιζε. Με το άλλο χέρι αυνανιζόταν πίσω από την πλάτη της.

Επίσης καταγγέλλεται και διερευνάται ότι κατέγραφε με κάμερα όσα γίνονταν.

Το ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι ότι μέσα σε ένα 24ωρο αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου κατάφεραν να εντοπίσουν τρεις ακόμα νεαρές ασθενείς. Όπως κατέθεσαν, στο πλαίσιο της ιατρικής εξέτασης παρενοχλήθηκαν από τον συγκεκριμένο γιατρό.

Καταγγέλλουν δηλαδή ότι η εξέταση είχε ξεφύγει από τα όρια του επιτρεπτού και του λογικού και τις ψαχούλευε σε όλο το σώμα δήθεν για να ελέγξει τους αδένες.

Ο γιατρός οδηγείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου στον Εισαγγελέα Λασιθίου. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ισχυρίζεται ότι έγινε με την συναίνεση της τελευταίας καταγγέλλουσας.

 

 

 

Αντιεξουσιαστές κατά γιατρού για σεξουαλική κακοποίηση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ