NewsΔημοσκόπηση Alco: Τι ψηφίζουν όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί

Δημοσκόπηση Alco: Τι ψηφίζουν όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί

- Advertisement -

Τι ψηφίζουν οι ανεμβολίαστοι καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας ALCO που έγινε για λογαριασμό του OPEN TV και παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ανοιχτού Καναλιού.

Τι ψηφίζουν οι ανεμβολίαστοι καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας ALCO που έγινε για λογαριασμό του OPEN TV και παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ανοιχτού Καναλιού.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σύμφωνα με τα ευρήματα, διψήφια παραμένει η διαφορά ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ.

Η «ψαλίδα», ωστόσο, καταγράφει τάσεις μείωσης, καθώς από 12,8 ποσοστιαίες μονάδες τον προηγούμενο μήνα έπεσε στις 10,2 μονάδες, με τα ποσοστά των δυο μονομάχων να διαμορφώνονται στο 34% και 23,8%.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον εμφανίζουν οι απαντήσεις των πολιτών για το «καλάθι» της ΔΕΘ. Το 43% να λέει πως τα μέτρα που ανακοινώθηκαν δεν βοηθούν καθόλου.

Ενώ, το 22% εκτιμά πως βοηθούν λίγο. Αντίστοιχα, το 42% απαντά πως ο οικογενειακός τους προϋπολογισμός έχει επιβαρυνθεί αρκετά από τις αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων. Την ίδια στιγμή, το 27% δηλώνει πως έχει επιβαρυνθεί πολύ.

Η πρόθεση ψήφου

Πιο αναλυτικά, η Νέα Δημοκρατία, στην πρόβλεψη ψήφου, διατηρεί σημαντικό προβάδισμα της τάξης του 10,2% όμως η διαφορά έχει μειωθεί σχεδόν 3 μονάδες από την προηγούμενη μέτρηση. Συνεπώς η κυβέρνηση φαίνεται να καταγράφει μια φθορά, ενώ από την άλλη, η αξιωματική αντιπολίτευση φαίνεται να μην καταφέρνει να αξιοποιήσει αυτή τη φθορά καθώς παραμένει καθηλωμένη σε ποσοστό γύρω στο 24%.

Τι απαντούν οι πολίτες για την οικονομία

Το 42% εκτιμά ότι ο οικογενειακός προϋπολογισμός έχει επιβαρυνθεί αρκετά από τις αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων ενώ 27% λέει ότι επηρεάστηκε πολύ. Παράλληλα, 43% των πολιτών σημειώνει ότι τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης δεν βοηθούν καθόλου την οικογένειά τους. Την ίδια στιγμή, το 22% απαντούν πως βοηθούν «λίγο».

Ανασχηματισμός

Σε ό,τι αφορά στον πρόσφατο ανασχηματισμό, η έρευνα της Alco καταγράφει 49% αρνητική εκτίμηση. από τους πολίτες ενώ το 22% απαντά θετικά ως προς τις πρόσφατες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ