NewsΔιευθυντής σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας ο δίγαμος γιατρός της Χαλκίδας

Διευθυντής σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας ο δίγαμος γιατρός της Χαλκίδας

- Advertisement -

Αναπληρωτής καθηγητής στο ΕΚΠΑ και ταυτοχρόνως διευθυντής σε μεγάλη καρδιολογική μονάδα κρατικού νοσοκομείου της Αθήνας είναι ο δίγαμος γιατρός που αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες ότι είχε κάνει πολιτικό γάμο-μαϊμού στη Χαλκίδα.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καρδιολογική κοινότητα βοά για τις περίεργες πρακτικές του και για τη συχνά βίαιη συμπεριφορά του προς τους συναδέλφους του.

Η ιστορία με τον fake πολιτικό γάμο είναι σε γνώση της πανεπιστημιακής κοινότητας, και μάλιστα ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, δρομολογείται ΕΔΕ σε βάρος του.

Όπως αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες, ο γιατρός, αναπληρωτής καθηγητής του ΕΚΠΑ, το 2014 είχε κάνει γάμο-μαϊμού στη Χαλκίδα.

Ο γάμος έγινε κανονικά στο δημαρχείο της Χαλκίδας, μόνο που δεν είχε καμία ισχύ.

Υπάρχουν μάλιστα και φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται το ζευγάρι και οι κουμπάροι τους, που είναι γνωστοί Χαλκιδέοι. Πουθενά όμως δεν φαίνεται κάποιος άνθρωπος του δήμου, ούτε φυσικά εκείνος που τέλεσε τον γάμο.

Απάτη σε βάρος της… συζύγου

Η γυναίκα δεν είχε ιδέα ότι ο γάμος ήταν fake. Ούτε ότι ο καλός της ήταν… παντρεμένος.

Η απάτη του γιατρού αποκαλύφθηκε πριν από μερικούς μήνες, όταν το ζευγάρι θέλησε να χωρίσει. Η γυναίκα πήγε στη Χαλκίδα για να ζητήσει διαζευκτήριο από τον δήμο και εκεί έπαθε το πρώτο σοκ: Διαπίστωσε ότι δεν ήταν καν παντρεμένη.

Βλέποντας οι υπάλληλοι το έγγραφο του γάμου, τους «μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά», καθώς φαινόταν πλαστογραφημένο. Μάλιστα, κάνοντας έρευνα στα αρχεία για τους πολιτικούς γάμους που τελέστηκαν εκείνη την περίοδο, διαπίστωσαν ότι ο γάμος αυτός δεν τελέστηκε ποτέ!

Έλεγε στην… δήθεν σύζυγο ότι είναι πράκτορας και πρέπει να λείπει συνεχώς!

Η γυναίκα «έπεσε από τα σύννεφα» με αυτά που άκουσε και άρχισε να εξηγεί στους υπαλλήλους τι είχε συμβεί και να συνδέεται το παζλ με την απάτη του γιατρού.

Όπως εξήγησε η γυναίκα, ο «σύζυγός» της έφευγε κάθε Σαββατοκύριακο για την Κρήτη, λέγοντάς της πως είναι μέλος των… μυστικών υπηρεσιών και πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκεται για ένα διήμερο κάθε εβδομάδα, και επέστρεφε τη Δευτέρα.

Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ο «σύζυγος», ο αναπληρωτής καθηγητής του ΕΚΠΑ δηλαδή, ήταν παντρεμένος στην Κρήτη με δύο παιδιά, προφανώς δεν μπορούσε να κάνει δεύτερο γάμο στην Αθήνα και επέλεξε τον… γάμο-μαϊμού, προκειμένου να ρίξει στάχτη στα μάτια της φίλης του!

Διπλή ζωή

Στη συνέχεια ο γιατρός, επί τέσσερα σχεδόν χρόνια, ζούσε με τη «σύζυγο» στην Αθήνα, ενώ τα Σαββατοκύριακα πήγαινε στην πραγματική σύζυγο και στα παιδιά του, στην Κρήτη.

Ο Δήμος Χαλκιδέων έχει διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος άνοιξε το δημαρχείο της Χαλκίδας, πώς στήθηκε αυτή η παράσταση προκειμένου να ξεγελαστεί η γυναίκα και να νομίζει ότι είναι παντρεμένη, ποιος πλαστογράφησε τα απαιτούμενα έγγραφα και ποιοι ήταν εκείνοι που έστησαν όλη αυτή την πλάνη, που έκανε μια γυναίκα να πιστέψει ότι είναι παντρεμένη, ενώ στην ουσία δεν ήταν!

Μετά την ολοκλήρωση της ΕΔΕ, που είναι κατεπείγουσα, η υπόθεση θα σταλεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ