NewsΔεκτή έγινε η παραίτηση του διοικητή του ΝΙΜΤΣ - Είναι ανεμβολίαστος

Δεκτή έγινε η παραίτηση του διοικητή του ΝΙΜΤΣ – Είναι ανεμβολίαστος

- Advertisement -

Δεκτή έγινε σήμερα η παραίτηση του διοικητή του ΝΙΜΤΣ, ο οποίος είχε ενημερώσει την ηγεσία πριν από 10 ημέρες ότι δεν προτίθεται να εμβολιαστεί. Στον διοικητή ζητήθηκε η παραίτηση, την οποία υπέβαλε και έχει αποχωρήσει από τη θέση του.

Δεκτή έγινε σήμερα η παραίτηση του διοικητή του ΝΙΜΤΣ, ο οποίος είχε ενημερώσει την ηγεσία πριν από 10 ημέρες ότι δεν προτίθεται να εμβολιαστεί και του ζητήθηκε η παραίτηση, την οποία υπέβαλε και έχει αποχωρήσει από τη θέση του.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Το πρωί ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, ανέφερε ότι ο διοικητής του ΝΙΜΤΣ, στο οποίο εργάζονται ακόμα πολλοί ανεμβολίαστοι, είναι υπό παραίτηση. Ανέφερε, δε, πως το υπουργείο Άμυνας έχει ζητήσει την παραίτηση του διοικητή, καθώς είναι ανεμβολίαστος.

«Στο ΝΙΜΤΣ ο διοικητής είναι ανεμβολίαστος και κυκλοφορεί στους διαδρόμους ανενόχλητος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννάκος.

Ο κ. Γιαννάκος ονομάτισε τα νοσοκομεία τα οποία εξακολουθούν να απασχολούν ανεμβολίαστους εργαζομένους. Μέχρι στιγμής, όπως είναι γνωστό, τα δύο νοσοκομεία της Πάτρας, ο «Άγιος Ανδρέας» και το Ρίο, το ΔΑΦΝΙ και το ΝΙΜΤΣ απασχολούν ανεμβολίαστους εργαζομένους.

σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ