Αυτός είναι ο γιατρός “μαϊμού” που εξαπατούσε ζητώντας χρήματα

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε 56χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος παρουσιαζόταν ως γιατρός νοσοκομείου και αποσπούσε χρηματικά ποσά από ανύποπτους πολίτες.

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε 56χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος παρουσιαζόταν ως γιατρός νοσοκομείου και αποσπούσε χρηματικά ποσά από ανύποπτους πολίτες.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Πρόκειται για τον Mitko Atanasov του Pasco και της Duda. Γεννημένο στις 29.3.1963 στη Βουλγαρία. Ο Mitko εμφανίζονταν ως γιατρός και τηλεφωνούσε σε ανυποψίαστους Δραμινούς. Τους ζητούσε χρηματικά ποσά, λέγοντας τους πως συγγενικό τους πρόσωπο χρειάζεται κατεπείγουσα χειρουργική επέμβαση έπειτα από τραυματισμό σε τροχαίο!

Τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 56χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Δράμας, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θράκης.

Σε βάρος του γιατρού – “μαϊμού” ασκήθηκε ποινική δίωξη για “απόπειρα απάτης, τελεσθείσας από κοινού κατ’ εξακολούθηση, επί σκοπώ προκλήσεως βλάβης συνολικού ποσού άνω των 120.000 ευρώ και για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση”.

Τα χρηματικά ποσά που ζητούσε κυμαίνονταν μεταξύ 20.000 και 35.000 ευρώ.

Ο Atanasov συνελήφθη στις 20 Ιανουαρίου 2020 στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας. Τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας, που εκτιμάται ότι διαφεύγουν.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ