NewsΑπό ασφυξία πέθανε η βιολόγος που εντοπίστηκε νεκρή στην Κρήτη

Από ασφυξία πέθανε η βιολόγος που εντοπίστηκε νεκρή στην Κρήτη

- Advertisement -

Ασφυξία είναι η αιτία θανάτου της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον, που βρέθηκε νεκρή στην Κρήτη, σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών.

Ασφυξία είναι η αιτία θανάτου της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον, που βρέθηκε νεκρή στην Κρήτη, σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Οπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, flashnews.gr, σήμερα λίγο μετά τις 16.00, ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση από τον ιατροδικαστή, Αντώνη Παπαδομανωλάκη.

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης πρόκειται για δολοφονία. Η σορός, δεν φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο ή σφαίρα, ενώ δεν υπάρχουν σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης. Επιπλέον, η δολοφονία δεν σημειώθηκε στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός, καθώς φαίνεται ότι μεταφέρθηκε εκεί ενώ ήταν ήδη νεκρή. Ο δράστης ή οι δράστες, μετέφεραν το άψυχο σώμα της 60χρονης στην στοά. Η οποία απέχει περίπου εκατό μέτρα από την είσοδο του Γερμανικού καταφυγίου.

Ο θάνατος της επήλθε από την απόφραξη των αεροφόρων οδών. Η σορός βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη οπότε η ταυτοποίηση έγινε, από στοιχεία που έδωσε ο σύζυγος της και αφορούσαν το ιατρικό ιστορικό της, από την οδοντοστοιχία της, ενώ διενεργήθηκε αξονική τομογραφία, ακτινογραφία. Ακόμα, εξετάστηκαν ουλές και έγιναν και οδοντογράμματα.

Υπενθυμίζεται ότι η 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγος Σούζαν Ίτον, βρισκόταν στα Χανιά στο πλαίσιο συνεδρίου στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, όταν χάθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 2 Ιουλίου και οι συνάδελφοι της ειδοποίησαν τις Αρχές. Την Τρίτη 9 Ιουλίου, η σορός της 60χρονης, βρέθηκε σε ένα δαιδαλώδες τούνελ. Από την γερμανική κατοχή της Κρήτης, στην περιοχή του Μάλεμε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ