NewsΑίγιο: Εμπιστεύτηκαν αρνητή γιατρό και τώρα νοσηλεύονται με κορωνοϊό

Αίγιο: Εμπιστεύτηκαν αρνητή γιατρό και τώρα νοσηλεύονται με κορωνοϊό

- Advertisement -

Μέλη μιας οικογένειας από το Αίγιο, κατόπιν οδηγιών γιατρού που έλεγε ότι «τα εμβόλια έχουν νερό», δεν εμβολιάστηκαν και τώρα νοσηλεύονται με κορωνοϊό στην Πάτρα, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει συγγενής τους.

Μέλη μιας οικογένειας από το Αίγιο, κατόπιν οδηγιών γιατρού που έλεγε ότι «τα εμβόλια έχουν νερό», δεν εμβολιάστηκαν και τώρα νοσηλεύονται με κορωνοϊό στην Πάτρα, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει συγγενής τους.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σύμφωνα με την καταγγελία συγγενή τους, την οποία μεταφέρει στο Facebook η Μαρία Ξηρού, ο εν λόγω γιατρός τους παρότρυνε να μην εμβολιαστούν, παρά το γεγονός ότι ο ένας εκ των νοσούντων σήμερα, πάσχει από ζάχαρο.

Η ανάρτηση στο Facebook

«Διαβάστε το φίλοι μου και μη, όλοι εσείς που αρνείστε, να εμβολιαστείτε
απο Ανδρέας Ραμπαβίλας

<<Καλημέρα Μαρία μου Έχω στο Νοσοκομείο τού Ρίου τον ανιψιό μου και την πεθερά του στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας Τον πεθερό του στο νοσοκομείο του Ρίου. Ο Ανιψιός μου είναι σαραπεντε χρονών Έχει μέσα στο νοσοκομείο δεκαπέντε μέρες Δεν ήταν ότι δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο. Αλλά ο γιατρός που τον παρακολουθουσε για το Ζάχαρο που έχει ήταν εναντίον τού εμβολίου Συγκεκριμένα του έλεγε <Έλα ρε που θα πας να εμβολιαστείς νερό έχουν τα εμβολια Ούτε εσύ να πας και κανένας από την οικογένειά >Ο κύριος αυτός δουλεύει σε νοσοκομείο της Αχαΐας δεν θα πω το όνομά του για λόγους που τους καταλαβαινεις. Η οικογένεια έχει διαλυθεί. Ολοι μας είμαστε διαλυμένοι .Με το καλό να γυρίσει σπίτι τού ο ανιψιός μου Και με τον Κύριο αυτόν θα τα πούμε στα δικαστήρια. Ο κύριος αυτός δολοφονεί μία ολόκληρη οικογένεια. Οι δολοφόνοι γιατροί ζούνε ανάμεσα μας. Όταν τον πήρε η γυναίκα του τηλέφωνο και του είπε: “γιατρέ ο πυρετός έφτασε σαράντα θα τον πάω στο νοσοκομείο{. Η απάντηση του ήταν:< δώστε του ένα ντεπον>… Η γυναίκα του δεν τον άκουσε τον πήγε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Αιγίου και απο εκεί στο νοσοκομείο τού Ρίου Οι εγκληματίες γιατροί ζούνε ανάμεσα μας. Ο Κύριος αυτός ούτε πνευμονολογος ήταν Είναι παθολόγος με ειδικότητα στο διαβήτη Να ζήσει ο ανιψιός μου Τα υπόλοιπα στη δικαιοσύνη>>…….».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ