Κατερίνα Μάρκου: «Κάνω εξωσωματικές 15 χρόνια, ξεπούλησα δύο διαμερίσματα»

Για τον γάμο της, τις δουλειές που έκανε πριν ασχοληθεί με την πολιτική, αλλά και για τις εξωσωματικές που έχει κάνει μίλησε η βουλευτής Κατερίνα Μάρκου.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Μάρκου, σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση σε τηλεοπτική εκπομπή, αναφέρθηκε στην προσπάθειά της να γίνει μητέρα.

Η βουλευτής της ΝΔ αποκάλυψε πως εδώ και 15 χρόνια προσπαθεί να αποκτήσει παιδί.

«Έχω κάνει τόσες εξωσωματικές που δεν θυμάμαι πόσες είναι. Χρειάστηκε να πουλήσουμε δύο διαμερίσματα της οικογένειας για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε οικονομικά», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Η Κατερίνα Μάρκου δεν δίστασε να κάνει μία συγκινητική δήλωση, αναφέροντας πως εύχεται αυτό το παιδί που τόσο περιμένει να μην αργήσει να έρθει.

«Η απογοήτευση είναι συνεχόμενη… Είμαι πολύ κουρασμένη, αλλά δεν θα σταματήσω γιατί κάπου εκεί πέρα σίγουρα υπάρχει ένα παιδί που με περιμένει και το περιμένω κι εγώ να έρθει», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την προσωπική της ζωή, ανέφερε πως είναι πολύ ευτυχισμένη αυτή την περίοδο, εννοώντας δηλαδή τον γάμο της πριν από δύο μήνες με τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων Θανάση Οικονόμου.

Η βουλευτής της ΝΔ ξεκαθάρισε πως πριν γνωριστεί με τον νυν σύζυγό της είχε χωρίσει, όπως και εκείνος άλλωστε, με τον πρώην σύντροφό της.

«Ήταν τα πάντα ξεκαθαρισμένα με τους πρώην μας όταν γνωριστήκαμε, άσχετα με το τι γράφτηκε», ανέφερε η Κατερίνα Μάρκου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ