ΑΕΡΤΟΝ: Διάλεξη για την… επιθυμία ως θεμέλιο της ύπαρξης

Με τον ερχομό του φθινοπώρου, η ΑΕΡΤΟΝ ανακοινώνει τη συνέχιση της ιδιαίτερα επιτυχημένης σειράς ”Ψυχαναλυτικό Βήμα” με τη συμμετοχή σημαντικών επιστημόνων και ψυχαναλυτών – Νέα διάλεξη υπό τον τίτλο “Η επιθυμία θεμέλιο της ύπαρξης”.

Η πρώτη διάλεξη για την νέα περίοδο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18:00, με ομιλητή τον ψυχίατρο, παιδοψυχίατρο και ψυχαναλυτή Κωνσταντίνο Τσώλη.

Θέμα της διάλεξης του Κ. Τσώλη: “Η επιθυμία θεμέλιο της ύπαρξης”

Ο Κωνσταντίνος Τσώλης είναι ιδρυτικό μέλος της Παιδοψυχιατρικής Εταιρίας Ελλάδος και της Ελληνικής Εταιρίας Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Κλασικής Ψυχανάλυσης και από το 2011 είναι μέλος της Εκπαιδευτικής του Επιτροπής. Ανακοινώσεις και δημοσιεύσεις του έχουν γίνει στα ελληνικά και στα αγγλικά σχετικά με την ψυχιατρική, την παιδοψυχιατρική, την ψυχοφαρμακολογία, την ψυχοθεραπεία και την ψυχανάλυση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΑΕΡΤΟΝ Τσόχα 23, Αθήνα (Μετρό Αμπελόκηποι), με ελεύθερη είσοδο και τήρηση σειράς προτεραιότητας. (τηλ. επικοινωνίας 210 7229567). Επιπροσθέτως, θα υπάρξει δυνατότητα παρακολούθησης μέσω live streaming από την σελίδα της ΑΕΡΤΟΝ στο Facebook, https://www.facebook.com/aerton.gr

Παράλληλα, η ΑΕΡΤΟΝ διευρύνοντας τις δραστηριότητές της σε όλη τη γκάμα των ψυχολογικών υπηρεσιών, με χαρά ανακοινώνει τη λειτουργία του νέου της χώρου, επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας 98, στην Αθήνα (Πλ. Μαβίλη, Μετρό Μέγαρο Μουσικής). Σε ένα άνετο και καλαίσθητο χώρο, τόσο για τους εξυπηρετούμενους όσο και για τα στελέχη της ΑΕΡΤΟΝ, παρέχονται ευρεία γκάμα ατομικών και ομαδικών ψυχοθεραπειών, εκπαιδευτικές εκδηλώσεις και εποπτεία νέων επαγγελματιών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ