Siemens Healthineers: Συμφωνία με A1 Life Sciences για τον SARS-CoV-2

Σε συμφωνία συνεργασίας με την A1 Life Sciences προχωρά η Siemens Healthineers για την υποστήριξη των παγκόσμιων προσπαθειών παρακολούθησης Στελεχών του SARS-CoV-2, δίνοντας της τη δυνατότητα να προσφέρει ένα εξελισσόμενο χαρτοφυλάκιο αναλύσεων βασιζόμενων σε PCR για τον εντοπισμό μεταλλάξεων και Στελεχών SARS-CoV-2.

Σε συμφωνία συνεργασίας με την A1 Life Sciences προχωρά η Siemens Healthineers για την υποστήριξη των παγκόσμιων προσπαθειών παρακολούθησης Στελεχών του SARS-CoV-2, δίνοντας της τη δυνατότητα να προσφέρει ένα εξελισσόμενο χαρτοφυλάκιο αναλύσεων βασιζόμενων σε PCR για τον εντοπισμό μεταλλάξεων και Στελεχών SARS-CoV-2.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Καθώς τα στελέχη ειδικού ενδιαφέροντος του SARS-CoV-2 (VOC) εξαπλώνονται με ταχύτατους ρυθμούς παγκοσμίως, ο εντοπισμός και η κατανόηση των παραλλαγών των στελεχών αποτελούν ολοένα και πιο σημαντικά ζητήματα.

Η Siemens Healthineers προσφέρει τώρα τα Diagnovital κιτ της A1 Life Sciences τα οποία. έχουν σχεδιαστεί για να ανιχνεύουν και να εντοπίζουν μεταλλάξεις και στελέχη του SARS-CoV-2. Αυτό το χαρτοφυλάκιο των Diagnovital κιτ της A1 Life Sciences θα συμπληρώσει την. ανάλυση FTD SARS-CoV-2, η οποία προορίζεται για την αρχική διάγνωση της λοίμωξης. Εάν ένα δείγμα αναγνωριστεί ως θετικό από την ανάλυση FTD SARS-CoV-2, τότε το νουκλεϊκό οξύ που εκχυλίζεται από το αρχικό δείγμα μπορεί να δοκιμαστεί διαδοχικά (reflex testing) από το κατάλληλο κιτ Diagnovital της A1 Life Sciences ή σε συνδυασμό από διαφορετικά κιτ για να προσδιοριστεί εάν το θετικό δείγμα φιλοξενεί μια μετάλλαξη και/ή είναι ένα στέλεχος.

Ακριβής προσδιορισμός των στελεχών 

«Είμαστε υπερήφανοι που συμμετέχουμε με τη Siemens Healthineers στον τρέχοντα αγώνα για τη διαχείριση αυτής της πανδημίας”, δήλωσε ο κ. Umit Firat, Διευθύνων Σύμβουλος της A1 Life Sciences. “Η ευρεία παγκόσμια πρόσβασή τους θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε περαιτέρω την κρίσιμη, συνεχή ανάγκη για αποτελεσματικό και ακριβή προσδιορισμό των στελεχών.»

Ο εντοπισμός μεταλλάξεων και στελεχών βοηθά όχι μόνο τους επιδημιολόγους, αλλά βοηθά επίσης στη στήριξη λήψης αποφάσεων σχετικά με δράσεις δημόσιας υγείας για τον έλεγχο της εξάπλωσης. Δεδομένης της βεβαιότητας ότι θα εμφανιστούν περαιτέρω μεταλλάξεις και στελέχη, μαζί με την αβεβαιότητα ως προς το αν αυτά τα στελέχη θα γίνουν VOC, η εξέταση θα είναι ευέλικτη και εξαιρετικά προσαρμόσιμη. Με δοκιμασίες μορφοποίησης μονής μετάλλαξης, όπως αυτές της Diagnovital στο χαρτοφυλάκιο της A1 Life Sciences, τα εργαστήρια μπορούν να επιλέξουν από μεμονωμένες αναλύσεις ώστε να δημιουργήσουν το κατάλληλο σχήμα εξετάσεων με βάση τις μεταλλάξεις που επικρατούν στην περιοχή τους. Το χαρτοφυλάκιο Diagnovital της A1 Life Sciences, όπως διανέμεται από τη Siemens Healthineers, θα προσφέρεται αποκλειστικά για Ερευνητική Χρήση παγκόσμια, αλλά δεν θα προσφέρεται σε αρχικό στάδιο στις ΗΠΑ.

«Διαθέτοντας ευρέως τα PCR κιτ ανίχνευσης στελεχών αυτά θα παρέχουν σαφή και άμεσα. οφέλη σε όλο τον κόσμο”, δήλωσε ο Corey Bouwman, Επικεφαλής Μοριακής Διαγνωστικής. της Siemens Healthineers. «Με πολλά εθνικά προγράμματα να διαμορφώνονται αυτήν τη. στιγμή για τον εντοπισμό και τον περιορισμό της εξάπλωσης νέων και υφιστάμενων ιογενών. στελεχών, η διαθεσιμότητα είναι το κλειδί. Αυτό είναι ένα κρίσιμο βήμα που πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί για να αντιμετωπίσουμε αυτή τη φάση της πανδημίας».

1CE-IVD με ένδειξη για διαγνωστική χρήση στην ΕΕ.

Αυτή η εξέταση δεν έχει εκκαθαριστεί ή εγκριθεί από τον FDA. Αυτή η εξέταση έχει λάβει άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA) από τον FDA για χρήση από εξουσιοδοτημένα εργαστήρια.

Αυτή η εξέταση έχει εγκριθεί μόνο για την ανίχνευση νουκλεϊκού οξέος από τον SARS-CoV-2, όχι για άλλους ιούς ή παθογόνους παράγοντες. Αυτή η εξέταση επιτρέπεται μόνο κατά τη διάρκεια της δήλωσης ότι υπάρχουν περιστάσεις που δικαιολογούν την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης in vitro διαγνωστικών για ανίχνευση και/ή διάγνωση του COVID-19 σύμφωνα με το άρθρο 564 (β) (1) του Νόμου, 21. U.S.C. § 360bbb-3 (b) (1), εκτός εάν η άδεια τερματιστεί ή ανακληθεί νωρίτερα.

Λίγα λόγια για την Siemens Healthineers:

Η Siemens Healthineers AG (εγγεγραμμένη στη Φρανκφούρτη, Γερμανία: SHL) διαμορφώνει το μέλλον του κλάδου της Υγείας. Ως κορυφαία εταιρεία ιατρικής τεχνολογίας με έδρα στο. Erlangen, της Γερμανίας, η Siemens Healthineers ,δια των περιφερειακών εταιρείων. της, παρέχει τη δυνατότητα στους παρόχους Υγείας παγκοσμίως να αυξήσουν την αξία τους μέσω. της ενδυνάμωσής τους στην πορεία τους προς την επέκταση στον αναδυόμενο τομέα. της ιατρικής ακριβείας, του μετασχηματισμού της παροχής υπηρεσιών φροντίδας, της. βελτίωσης της εμπειρίας των ασθενών και της ψηφιοποίησης των υπηρεσιών υγείας.

Η Siemens Healthineers αναπτύσσει συνεχώς το χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών. της, με εφαρμογές βασισμένες στην Τεχνητή Νοημοσύνη και με ψηφιακές δυνατότητες που. διαδραματίζουν ολοένα και πιο κομβικό ρόλο στη νέα γενιά της ιατρικής τεχνολογίας.
Αυτές οι νέες εφαρμογές θα βελτιώσουν την θέση της εταιρείας στον τομέα των in-vitro. διαγνωστικών προϊόντων, της θεραπείας μέσω απεικονιστικής καθοδήγησης, και των in-vivo. προϊόντων.

Επίσης, η Siemens Healthineers παρέχει ένα φάσμα υπηρεσιών και λύσεων για την βελτίωση. της ικανότητας των επαγγελματιών υγείας στην παροχή αποτελεσματικών. υπηρεσιών φροντίδας υψηλής ποιότητας στους ασθενείς. Κατά το οικονομικό έτος 2020, το. οποίο έκλεισε στις 30 Σεπτεμβρίου 2020, η Siemens Healthineers που απασχολεί 54.000. υπαλλήλους παγκοσμίως είχε καθαρά έσοδα 14,5 δισ. € και προσαρμοσμένο κέρδος ύψους. 1,4 δισ. €.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ