Γ. Τσιαπάρας: Προχωρά η διαγωνιστική διαδικασία για το Ντυνάν

Καθησυχαστικός φέρεται να είναι ο πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν, Γεράσιμος Τσιαπάρας, σχετικά με τη διαγωνιστική διαδικασία πώλησης του νοσοκομείου.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σε ενημερωτική συνάντηση που είχε με τη διοίκηση, τους διευθυντές ιατρικών τμημάτων, τα στελέχη της νοσηλευτικής υπηρεσίας και των διοικητικών υπηρεσιών επισημαίνει ότι δεν υπάρχει αλλαγή στη διαδικασία που έχει δρομολογηθεί και βρίσκεται σε εξέλιξη από την Τράπεζα Πειραιώς σχετικά με τη μεταβίβαση του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.

Ο κ. Γ. Τσιαπάρας υπογράμμισε ότι η διαδικασία πώλησης “θα ολοκληρωθεί μόνον εφόσον πληρούνται οι αυστηρές προϋποθέσεις που έχει θέσει η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς στον σύμβουλο πώλησης” και οι οποίες περιλαμβάνουν “την κατάθεση ανταγωνιστικών προσφορών εντός εύλογου τιμήματος και τη συνακόλουθη έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας”.

Σε διαφορετική περίπτωση, ο πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν υπογράμμισε ότι “ο διαγωνισμός ενδέχεται να κηρυχθεί άγονος”. Σε αυτή την περίπτωση η Τράπεζα Πειραιώς θα συνεχίσει να στηρίζει τη λειτουργία και να ενισχύει τη δυναμική του νοσοκομείου έως την επανεκκίνηση της διαδικασίας, όταν οι συνθήκες κριθούν κατάλληλες.

Ο κ. Γ. Τσιαπάρας επιβεβαίωσε ότι έως τις 15 Οκτωβρίου θα πρέπει να έχουν κατατεθεί οι δεσμευτικές προσφορές για να περάσει η διαδικασία πώλησης του Ερρίκος Ντυνάν στο τελικό στάδιο.

https://healthpharma.gr/pligma-gia-ependutes-ft-diloseis-tsipra-gia-errikos-dunant/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ