ΙΑΣΩ: Πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με Αρεταίειο

Το ΙΑΣΩ, η Μεγαλύτερη Μαιευτική & Γυναικολογική Κλινική στην Ευρώπη και το μεγαλύτερο ιδιωτικό νοσοκομείο στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Β’ Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αρεταίειο και τον Διευθυντή κ. Νικόλαο Βλάχο, Καθηγητή Μαιευτικής – Γυναικολογίας ΕΚΠΑ, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους και την δημιουργία του καινοτόμου Επιστημονικού & Εκπαιδευτικού προγράμματος που στόχο έχει να προάγει την αριστεία στην εκπαίδευση και να διευρύνει το ερευνητικό και επιστημονικό έργο με γνώμονα την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας προς τους ασθενείς.

Το ΙΑΣΩ, η Μεγαλύτερη Μαιευτική & Γυναικολογική Κλινική στην Ευρώπη και το μεγαλύτερο ιδιωτικό νοσοκομείο στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Β’ Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αρεταίειο και τον Διευθυντή κ. Νικόλαο Βλάχο, Καθηγητή Μαιευτικής – Γυναικολογίας ΕΚΠΑ, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους και την δημιουργία του καινοτόμου Επιστημονικού & Εκπαιδευτικού προγράμματος
Από αριστερά οι κ.κ.: Εμμανουήλ Δουλγεράκης, CEO Ομίλου ΙΑΣΩ, Χριστίνα Ταμπουρέα, CCO Ομίλου ΙΑΣΩ, Νικόλαος Βλάχος, Καθηγητής Μαιευτικής –Γυναικολογίας ΕΚΠΑ, Διευθυντής Β΄ Μαιευτικής & Γυναικολογικής Κλινικής Παν/μίου Αθηνών «ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ» Νοσοκομείο, Dr Γεώργιος Σταματίου, Μ/Γ, Πρόεδρος ΔΣ Ομίλου ΙΑΣΩ, Αριστείδης Αντσακλής, MD, PhD, FRCOG (Hon.), Καθηγητής Μαιευτικής / Γυναικολογίας, Εμβρυομητρικής & Περιγεννητικής Ιατρικής του Παν/μίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), Διευθυντής Τμήματος Εμβρυομητρικής Ιατρικής ΙΑΣΩ, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου ΙΑΣΩ, Μαρία Παπαμάρκου, COO Ομίλου ΙΑΣΩ, Θέμης Μαντζαβίνος, Αναπλ. Καθηγητής Μ/Γ Παν/μίου Αθηνών, Επιστ. Υπεύθυνος ΜΙΥΑ “Institute of Life ΙΑΣΩ”, Πρόεδρος ΕΛΕΙΥΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Το επιστημονικό δυναμικό του ΙΑΣΩ αποτελείται από έμπειρους και διεθνώς αναγνωρισμένους ιατρούς. Με 10.000 τοκετούς ετησίως και χιλιάδες γυναίκες να έχουν εμπιστευτεί τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του, το ΙΑΣΩ έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη και την πρώτη θέση στην προτίμηση των γυναικών παρέχοντας την δυνατότητα αντιμετώπισης περιστατικών όλου του φάσματος της Μαιευτικής και Γυναικολογίας.

Ενώνοντας τις δυνάμεις του με την Β’ Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική του Αρεταίειου, ένα Κέντρο Αριστείας στην Μαιευτική και Γυναικολογία με πλούσια ερευνητική δραστηριότητα, δημιουργείται ένα ολοκληρωμένο Επιστημονικό και Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με καινοτόμα στοιχεία όπως την εκπαίδευση σε πραγματικά χειρουργεία.

Από αριστερά οι κ.κ.: Dr Γεώργιος Σταματίου, Μ/Γ, Πρόεδρος ΔΣ Ομίλου ΙΑΣΩ, Νικόλαος Βλάχος, Καθηγητής Μαιευτικής–Γυναικολογίας ΕΚΠΑ, Διευθυντής Β΄ Μαιευτικής & Γυναικολογικής Κλινικής Παν/μίου Αθηνών «ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ» Νοσοκομείο, Αριστείδης Αντσακλής, MD, PhD, FRCOG (Hon.), Καθηγητής Μαιευτικής / Γυναικολογίας, Εμβρυομητρικής & Περιγεννητικής Ιατρικής του Παν/μίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), Διευθυντής Τμήματος Εμβρυομητρικής Ιατρικής ΙΑΣΩ, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου ΙΑΣΩ
Από αριστερά οι κ.κ.: Dr Γεώργιος Σταματίου, Μ/Γ, Πρόεδρος ΔΣ Ομίλου ΙΑΣΩ, Νικόλαος Βλάχος, Καθηγητής Μαιευτικής–Γυναικολογίας ΕΚΠΑ, Διευθυντής Β΄ Μαιευτικής & Γυναικολογικής Κλινικής Παν/μίου Αθηνών «ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ» Νοσοκομείο, Αριστείδης Αντσακλής, MD, PhD, FRCOG (Hon.), Καθηγητής Μαιευτικής / Γυναικολογίας, Εμβρυομητρικής & Περιγεννητικής Ιατρικής του Παν/μίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), Διευθυντής Τμήματος Εμβρυομητρικής Ιατρικής ΙΑΣΩ, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου ΙΑΣΩ

Παράλληλα, με αυτή την συνεργασία διευρύνεται σημαντικά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των φοιτητών της ιατρικής και η εκπαίδευση των ειδικευόμενων και διοργανώνονται από κοινού εκπαιδευτικά προγράμματα, επιστημονικές εκδηλώσεις, συνέδρια και σεμινάρια με hands on εκπαιδεύσεις με την συμμετοχή διεθνούς κύρους εξειδικευμένων επιστημόνων στους τομείς. της Υστεροσκοπικής και Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής, της Εμβρυομητρικής Ιατρικής, της. Γυναικολογικής Ογκολογίας και της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (IVF).

Ο Dr Γεώργιος Σταματίου, Μαιευτήρας / Γυναικολόγος, Πρόεδρος ΔΣ. Ομίλου ΙΑΣΩ, δήλωσε: «Το πλούσιο επιστημονικό έργο αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες της στρατηγικής μας. Είναι τιμή για εμάς η συνεργασία με την Β’ Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική του Αρεταίειου. Το ΙΑΣΩ στα 25 χρόνια της αδιάλειπτης πορείας του έχει εδραιωθεί. ως μία από τις μεγαλύτερες και πλήρως οργανωμένες κλινικές της χώρας. Έχοντας ανταποκριθεί με επιτυχία στις προκλήσεις του κλάδου των υπηρεσιών υγείας, προσφέρουμε καθημερινά κορυφαίες υπηρεσίες υγείας σε όλη την οικογένεια. Ανοίγουμε μια νέα σελίδα στην εκπαίδευση και την προώθηση υψηλού επιπέδου επιστημονικής γνώσης. Η σύμπραξη αυτή είμαι σίγουρος ότι θα συμβάλλει ενεργά και ουσιαστικά στην εκπαίδευση των ιατρών και την απόκτηση σημαντικής εμπειρίας».

Συνεχιζόμενη εκπαίδευση νέων μαιευτήρων και γυναικολόγων

Ο κος Νικόλαος Βλάχος, Καθηγητής Μαιευτικής –Γυναικολογίας ΕΚΠΑ, Διευθυντής Β΄ Μαιευτικής & Γυναικολογικής Κλινικής Παν/μίου Αθηνών «Αρεταίειο» Νοσοκομείο δήλωσε: «Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και για εμάς η συνεργασία με τη μεγαλύτερη ιδιωτική μαιευτική και γυναικολογική κλινική της χώρας με σκοπό την συνεχιζόμενη εκπαίδευση των νέων μαιευτήρων και γυναικολόγων. Πρόκειται για την έναρξη ενός φιλόδοξου σχεδίου που. συνδυάζει την εκπαιδευτική εμπειρία του πανεπιστημίου με το ταλέντο και τις δυνατότητες. του ιδιωτικού τομέα με σκοπό την προαγωγή της Αριστείας στην άσκηση της Μαιευτικής και. Γυναικολογίας στην χώρα μας και την συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών προς τη γυναίκα».

Ο κος Αριστείδης Αντσακλής, MD, PhD, FRCOG (Hon.), Καθηγητής Μαιευτικής / Γυναικολογίας, Εμβρυομητρικής & Περιγεννητικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), Διευθυντής Τμήματος Εμβρυομητρικής Ιατρικής ΙΑΣΩ, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου ΙΑΣΩ δήλωσε: «Το Επιστημονικό Συμβούλιο επικροτεί τη συνεργασία με την Β’ Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών σε θέματα εκπαίδευσης νέων Μαιευτήρων / Γυναικολόγων στον τομέα της Γυναικολογικής Ογκολογίας, της Ιατρικής της Αναπαραγωγής και της Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής. Ελπίζουμε ότι το πρόγραμμα αυτό θα βοηθήσει στην καλύτερη εκπαίδευση των ιατρών Μαιευτήρων / Γυναικολόγων».

Ομιλία Δρ. Γεώργιου Σταματίου, Μ/Γ, Προέδρου ΔΣ Ομίλου ΙΑΣΩ

«Αξιότιμοι προσκεκλημένοι, αγαπητοί συνάδελφοι,

Κυρίες και Κύριοι,

Καλώς ήρθατε.

Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά να σας έχουμε σήμερα κοντά μας.

Για εμάς η φετινή χρονιά έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς γιορτάζουμε τα 25 χρόνια λειτουργίας μας. 25 χρόνια αφοσίωσης, φροντίδας και εξειδίκευσης με την υγεία της γυναίκας να βρίσκεται βαθιά στο DNA μας.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που το ΙΑΣΩ έχει καταφέρει να διατηρεί την ηγετική του θέση αποτελώντας όχι μόνο το Νο1 Μαιευτήριο με τις περισσότερες γεννήσεις στη χώρα αλλά και το μεγαλύτερο Μαιευτικό και Γυναικολογικό νοσοκομείο στην Ευρώπη με εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες να εμπιστεύονται τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας.

Η μακροχρόνια παραμονή στην πρώτη θέση και οι επιτυχίες μας οφείλονται σε πολλούς παράγοντες. Το πλούσιο επιστημονικό έργο είναι ένας από αυτούς καθώς αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες της στρατηγικής μας. Διαχρονικά το ΙΑΣΩ αναπτύσσει πολυάριθμες δραστηριότητες στον τομέα της έρευνας και της συνεχούς εκπαίδευσης του ιατρικού δυναμικού, με το ετήσιο Επιστημονικό Πρόγραμμα και τη διοργάνωση σημαντικών επιστημονικών εκδηλώσεων και σεμιναρίων.

Το ΙΑΣΩ στα 25 χρόνια της αδιάλειπτης πορείας του έχει εδραιωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες και πλήρως οργανωμένες κλινικές της χώρας. Έχοντας ανταποκριθεί με επιτυχία στις προκλήσεις του κλάδου των υπηρεσιών υγείας, προσφέροντας καθημερινά κορυφαίες υπηρεσίες υγείας σε όλη την οικογένεια.

Στο πλαίσιο αυτό με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας του ΙΑΣΩ με την Β’ Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική του Αρεταίειου Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Αποτελεί τιμή για εμάς η πρωτοποριακή αυτή συνεργασία, η οποία ανοίγει νέα σελίδα στην. εκπαίδευση και την προώθηση της επιστημονικής γνώσης με στόχο τη διαρκή ανάπτυξη του. ιατρικού δυναμικού. Η κίνηση αυτή θα έχει σας αποτέλεσμα τον εμπλουτισμό του. Επιστημονικού και Εκπαιδευτικού μας προγράμματος, στο οποίο κάθε χρόνο συμμετέχουν διεθνούς κύρους επιστήμονες. Θα ενισχύσει την πρακτική εκπαίδευση σε διάφορους τομείς όπως η Υστεροσκοπική και Λαπαροσκοπική Χειρουργική, η Εμβρυομητρική Ιατρική, η Γυναικολογική Ογκολογία και η Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή (IVF).

Η σύμπραξη μεταξύ του μεγαλύτερου ιδιωτικού νοσοκομείου στην Ελλάδα και της αρχαιότερης γυναικολογικής κλινικής, είμαι σίγουρος ότι συμβάλλει ενεργά και ουσιαστικά στην εκπαίδευση των ιατρών και την απόκτηση σημαντικής εμπειρίας.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Νικόλαο Βλάχο, Καθηγητή Μαιευτικής – Γυναικολογίας ΕΚΠΑ και Διευθυντής της Β’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Αρεταίειου Νοσοκομείου.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως όλους τους ιατρούς που θα συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια αυτή, ενισχύοντας τη διάδοση της γνώσης και την ενθάρρυνση της συνεργασίας.

Είμαι σίγουρος ότι το έργο μας θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας προς τους ασθενείς και την κοινωνία.

Σας ευχαριστώ».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ