Ευρωκλινική: Νέο Ρομποτικό σύστημα Da Vinci Xi 4ης γενιάς

Η Ευρωκλινική Αθηνών, βελτιώνει ακόμη περισσότερο την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στους ασθενείς της, αναβαθμίζοντας τα χειρουργεία της με την εγκατάσταση του νέου υπερσύγχρονου ρομποτικού συστήματος Da Vinci Xi 4ης τεχνολογικής γενιάς.

Η Ευρωκλινική Αθηνών, βελτιώνει ακόμη περισσότερο την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στους ασθενείς της, αναβαθμίζοντας τα χειρουργεία της με την εγκατάσταση του νέου υπερσύγχρονου ρομποτικού συστήματος Da Vinci Xi 4ης τεχνολογικής γενιάς.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Το νέο Ρομποτικό σύστημα Da Vinci Xi αποτελεί την εξέλιξη της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής, προσφέροντας σημαντικά καλύτερο χειρουργικό αποτέλεσμα για τον ασθενή και μεγαλύτερη ακρίβεια στον χειρουργό λόγω της αυξημένης εμβέλειας κίνησης των ρομποτικών εργαλείων και της άριστης τρισδιάστατης όρασης (3D απεικόνιση υψηλότατης ανάλυσης) που διαθέτει.

Το σύστημα Da Vinci Xi προσφέρει σε ασθενείς και ιατρούς νέες εναλλακτικές, αποτελώντας την απόλυτη επιλογή σε μία σειρά από χειρουργικές ειδικότητες όπως: Γενική Χειρουργική, Βαριατρική, Ουρολογία, Γυναικολογία, Θωρακοχειρουργική κ.ά. Τα πλεονεκτήματα για τον ασθενή, είναι πολύ σημαντικά και συνοψίζονται σε

  • μειωμένο χρόνο νοσηλείας
  • ταχύτερη ανάρρωση
  • άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες
  • εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα
  • μηδαμινή απώλεια αίματος
  • ελάχιστο μετεγχειρητικό πόνο
  • μικρότερο κίνδυνο επιπλοκών

Ο Αντώνης Βουκλαρής, Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Ευρωκλινικής δήλωσε σχετικά: «Μετά από 15 χρόνια εμπειρίας και μεγάλο αριθμό επεμβάσεων το χρόνο στη ρομποτική χειρουργική, με κύριο γνώμονα το καλό του ασθενή, η τεχνολογία αιχμής του νέου συστήματος Da Vinci Xi, μας επιτρέπει να προσφέρουμε σε όλους τους ασθενείς τη βέλτιστη χειρουργική εμπειρία με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η Ευρωκλινική συνεχίζει τις επενδύσεις σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, παραμένοντας πιστή στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και έχοντας τον ασθενή στο Κέντρο της φροντίδας και των εξελίξεων».

Σχετικά με την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ:

Η Ευρωκλινική είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα διαγνωστικά, χειρουργικά και θεραπευτικά κέντρα της χώρας. Από την ίδρυσή της το 1998 διαδραματίζει σταθερά πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο της ιδιωτικής υγείας και αποτελεί σημείο αναφοράς για την ασυναγώνιστη ποιοτικά φροντίδα υγείας και την ασθενοκεντρική εταιρική φιλοσοφία, που δίνει έμφαση στην προσωποποιημένη και εξατομικευμένη κλινική αντιμετώπιση και εξυπηρέτηση των ασθενών.

Με 175 νοσηλευτικές κλίνες, 12 κλίνες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), 8 χειρουργικές αίθουσες, 4 κλίνες στην Μονάδα Εμφραγμάτων, συνεργασία με 300 μόνιμους γιατρούς και 740 εξωτερικούς συνεργάτες, 500 άτομα μόνιμο διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τμήμα επειγόντων περιστατικών 24ωρης λειτουργίας και ασθενοφόρα σε ετοιμότητα όλο το 24ωρο, η Ευρωκλινική παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, απασχολώντας κορυφαίους επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων, με τον πλέον αξιόπιστο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Στα ιατρικά της κέντρα και τις ειδικές μονάδες, εφαρμόζονται οι πλέον σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και τεχνικές. Είναι πιστοποιημένη για την Ποιότητα των παρεχόμενων Υπηρεσιών Υγείας σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή προδιαγραφή EN 15224: 2012 αλλά και για την ασφάλεια των γευμάτων που παρασκευάζονται, διακινούνται και διανέμονται εντός της κλινικής, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 22000:2013 ενώ πιστοποιήθηκε πρόσφατα με ISO 9001:2015.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ