Ιδιωτικά ΘεραπευτήριαΟι επενδυτικές προτάσεις για το νοσοκομείο Υγεία – Τι απαντά η MIG

Οι επενδυτικές προτάσεις για το νοσοκομείο Υγεία – Τι απαντά η MIG

- Advertisement -

Αποδέκτης διερευνητικών εκδηλώσεων ενδιαφέροντος για την εξαγορά, μεταβίβαση ή στρατηγική συνεργασία για το νοσοκομείο Υγεία έχει γίνει η MIG, χωρίς όμως να έχει προκύψει μέχρι σήμερα οποιαδήποτε ανακοινώσιμη πρόταση ή συμφωνία.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της, η εταιρεία επισημαίνει ότι «τα αναφερόμενα σε τιμές δημοσιεύματα στερούνται βάσεως», καλώντας «το επενδυτικό κοινό να βασίζει τις επενδυτικές του επιλογές μόνον σε επίσημες ανακοινώσεις».
Εν τω μεταξύ, σε νεότερη ανακοίνωσή της η MIG κάνει λόγο για διερευνητικές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για την εξαγορά, τη μεταβίβαση ή τη στρατηγική συνεργασία της ιδίας και τελευταία της θυγατρικής της εταιρεία Υγεία.
Ειδικότερα, κατόπιν ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σε σχέση με δημοσιεύματα του Τύπου, η MIG «ανακοινώνει σε συνέχεια της από 29/3/2018 Ανακοίνωσης της ότι έχει γίνει επανειλημμένα, όπως άλλωστε και κατά τα προηγούμενα έτη, αποδέκτης διερευνητικών εκδηλώσεων ενδιαφέροντος για την εξαγορά, τη μεταβίβαση ή τη στρατηγική συνεργασία στους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται στα πλαίσια των οποίων υπογράφονται οι συνήθεις συμφωνίες εμπιστευτικότητας, χωρίς όμως να έχει προκύψει μέχρι σήμερα οποιαδήποτε ανακοινώσιμη κατά το νόμο πρόταση ή συμφωνία. Κατά συνέπειαν τα αναφερόμενα σε τιμές δημοσιεύματα στερούνται βάσεως και αποτελούν απλές υποθέσεις των συντακτών τους. Η Εταιρία επαναλαμβάνει ότι σύμφωνα με την πολιτική της δεν προτίθεται να προβαίνει σε σχολιασμό των ποικίλων πληροφοριών που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας. Η Εταιρία θα προβαίνει πάραυτα σε δημοσιοποίηση πληροφοριών που αφορούν γεγονότα ή καταστάσεις που εύλογα αναμένεται να ολοκληρωθούν σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Η Εταιρία καλεί εκ νέου το επενδυτικό κοινό να βασίζει τις επενδυτικές του επιλογές μόνον σε επίσημες Ανακοινώσεις ή Δελτία Τύπου της Εταιρίας».

Τι λέει για το Υγεία
Εν συνεχεία, με νέα της ανακοίνωση, η MIG “διευκρινίζει ότι έχει γίνει πολλάκις αποδέκτης διερευνητικών εκδηλώσεων ενδιαφέροντος για την εξαγορά, τη μεταβίβαση ή τη στρατηγική συνεργασία της ιδίας και τελευταία της θυγατρικής της “ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ‘ΥΓΕΙΑ’ Α.Ε.”, στα πλαίσια των οποίων υπογράφονται οι συνήθεις συμφωνίες εμπιστευτικότητας (ανταλλαγή πληροφοριών), χωρίς όμως να έχει προκύψει μέχρι σήμερα οποιαδήποτε ανακοινώσιμη κατά το νόμο πρόταση ή συμφωνία. Η Εταιρία επαναλαμβάνει ότι θα προβαίνει πάραυτα σε δημοσιοποίηση πληροφοριών που αφορούν γεγονότα ή καταστάσεις που εύλογα αναμένεται να ολοκληρωθούν σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Η Εταιρία καλεί εκ νέου το επενδυτικό κοινό να βασίζει τις επενδυτικές του επιλογές μόνον σε επίσημες Ανακοινώσεις ή Δελτία Τύπου της Εταιρίας”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ