ΕπιχειρηματικάΕπενδυτικό «σχήμα» δημιουργεί εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο 3.000 τ.μ.

Επενδυτικό «σχήμα» δημιουργεί εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο 3.000 τ.μ.

- Advertisement -

Ως… πρωτόγνωρη για τα ευρωπαϊκά δεδομένα χαρακτηρίζεται από κύκλους της αγοράς η νέα επένδυση των 3.000 τ.μ. που ξεκινά να υλοποιείται στα νότια προάστια και αφορά τη δημιουργία μεγάλου ιδιωτικού οφθαλμολογικού κέντρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο επιφανείς οφθαλμίατροι με διεθνή εμβέλεια από την Ελλάδα είναι οι άνθρωποι «κλειδί» (ένας από την Κρήτη και από την Αθήνα) που βρίσκονται πίσω από την πρωτοβουλία της νέας αυτής επένδυσης, η οποία και υπόσχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Αττικής.


Το υπερσύγχρονο κέντρο ποντάρει στη νέα μεγάλη αγορά του ιατρικού τουρισμού που αναμένεται να αναπτυχθεί περαιτέρω σε ένταση και συχνότητα επισκέψεων στο εγγύς μέλλον στη χώρα μας, αλλά να λειτουργήσει ως πρότυπο ερευνητικό κέντρο για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών στο χώρο της διαθλαστικής χειρουργικής.
Ο ιατρικός τουρισμός στο χώρο της οφθαλμολογίας γνωρίσει μεγάλη άνθηση διεθνώς, προσφέροντας λύση σε συνήθεις διαθλαστικές ανωμαλίες, όπως μυωπία, αστιγματισμό, υπερμετρωπία, καταρράκτη, κλπ. Χάρη στις νέες τεχνολογίες με χρήση τελευταίας γενιάς λέιζερ, τα ποσοστά επιτυχίας των επεμβάσεων πρακτικά αγγίζουν το 100%, αρκεί φυσικά να πραγματοποιούνται από έμπειρο και εξειδικευμένο χειρουργό.
Θυμίζουμε ότι η χώρα μας και ειδικά η ιατρική σχολή του πανεπιστημίου της Κρήτης πρωταγωνιστεί διεθνώς στον τομέα της διαθλαστικής χειρουργικής χάρη στο Ινστιτούτο Οπτικής και Όρασης (ΙΟΟ), που εδρεύει από το 2005 στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ