Αυτή είναι η 49χρονη Βρετανίδα «υπουργός θεραπειών» που συνελήφθη

Το αυτοαποκαλούμενο «υπουργείο θεραπειών» εξακολουθεί να προκαλεί αίσθηση στο πανελλήνιο, αφού επρόκειτο για μια επιχείρηση με… «υπουργούς»-μέλη του παγκόσμιου κινήματος νομικής εμπιστοσύνης και πρόσφατα η επικεφαλής συνελήφθη στην Αράχωβα.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η επικεφαλής καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 14 μηνών με τριετή αναστολή και αυτοαποκαλείτο «υπουργός Θεραπειών» της Αράχωβας.

Μπορεί η ίδια να υποστήριζε ότι για αυτή δεν υφίστανται οι νόμοι του Ελληνικού κράτους, όμως τελικά η απόφαση του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λιβαδειάς ήταν καταδικαστική.

Η αναστολή της ποινής θα έχει ισχύ υπό την προϋπόθεση ότι η κατηγορούμενη εντός των επόμενων τριών ημερών θα κατεβάσει όλες τις πινακίδες από το «υπουργείο Θεραπειών» και θα βάλει λουκέτο στην επιχείρηση.

Αρνητές του κορωνοϊού

Οι άνθρωποι αυτοί υποστήριζαν, μεταξύ άλλων, ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός, πραγματοποιούσαν covid tests χρησιμοποιώντας σκευάσματα από… ρίγανη, ότι στο «υπουργείο» ήταν απαραίτητο να μη φορούν οι πελάτες μάσκα, ότι οι συναλλαγές γίνονται με… πέτρες και βότσαλα και ότι το ελληνικό κράτος δεν είχε καμία δικαιοδοσία επάνω τους. Επικεφαλής ήταν μια 49χρονη Βρετανίδα, η οποία συνελήφθη στην Αράχωβα, για απείθεια, καθώς αρνήθηκε να επιδείξει στις αρχές την ταυτότητά της, αλλά και για μη τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας.

Ταυτόχρονα, της επιβλήθηκε πρόστιμο 5.300 ευρώ, ενώ σημειώνεται πως νωρίτερα διενήργησαν ελέγχους κλιμάκια της αστυνομίας, της εφορίας αλλά και της Επιθεώρησης Εργασίας. Το κατάστημα στην Αράχωβα σφραγίστηκε για 15 ημέρες, ενώ η έρευνα των Αρχών συνεχίζεται.

Μάλιστα, στην είσοδο είχαν αναρτήσει και… απόφαση της Βασίλισσας Ελισάβετ, σύμφωνα με την οποία μπορούσαν να έχουν δικό τους νόμισμα και χρηματοοικονομικό σύστημα που μπορούσε να καταργεί χρέη και δάνεια.

Το «υπουργείο θεραπειών» στην Αράχωβα. Με βάση τις δικές τους θεωρίες, αποφάσισαν να ανοίξουν το «υπουργείο θεραπειών» χωρίς καμία από τις απαιτούμενες άδειες. Εμβρόντητος ο δήμαρχος της περιοχής, τους άκουσε να ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν και το εμβόλιο κατά της πανδημίας!

Όπως μετέδωσε το MEGA, η 49χρονη Βρετανίδα μένει στην περιοχή της Αράχωβας τα τελευταία δύο χρόνια και φέρεται να ψέκαζε τους πελάτες του καταστήματος που είχε ανοίξει ως «υπουργείο θεραπειών», με αντίδοτο κατά του κορωνοϊού.

Μάλιστα, σε βίντεο που παρουσίασε ο σταθμός, διακρίνεται η «υπουργός» να βρίσκεται στο βουνό και να λέει: «γεια σας, είμαι η υπουργός και είμαι εδώ για να εντοπίσω το αντίδοτο του κορωνοϊού».

«Κυκλοφόρησε εδώ στην κορυφή του Παρνασσού», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια μπαίνει σε ένα βανάκι, το οποίο χαρακτηρίζει «ερευνητικό κέντρο» και υποδύεται την ερευνητή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, αυτό που προβληματίζει τις Αρχές είναι ότι ζητούσε χορηγίες για την στήριξη της προσπάθειάς της και, όπως φαίνεται, είχε καταφέρει… να πείσει κάποιους.

Είχαν παραρτήματα σε Σάμο και Ικαρία

Σύμφωνα με το samosvoice, η Βρετανίδα είχε ιδρύσει παραρτήματα «υπουργείων θεραπείας» στη Σάμο και στην Ικαρία.

Το «υπουργείο» λειτούργησε στο Πυθαγόρειο Σάμου το 2019, για λίγους μήνες και πουλούσε κυρίως βότανα για τον κορωνοϊό. Οι κάτοικοι αγόραζαν βότανα και για ρέστα τους έδιναν …βότσαλα, τα οποία κρατούσαν για την επόμενη αγορά!

Η «υπουργός» κυκλοφορούσε με αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες, το οποίο έφερε την υπογραφή «υπουργός», προβληματίζοντας τις αρχές. Έγινε η απαραίτητη έρευνα και αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο έκλεισε το «υπουργείο» στη Σάμο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ