UCB – Nile Al: Ψηφιακή Πλατφόρμα για τον καλύτερο έλεγχο της επιληψίας

Η UCB ανακοίνωσε την έναρξη της Nile AI, Inc, μιας νέας ανεξάρτητης εταιρείας που δημιουργήθηκε για τη βελτίωση των συνθηκών περίθαλψης για τους ανθρώπους που ζουν με επιληψία, τους φροντιστές τους, και τους ιατρούς.

Η UCB ανακοίνωσε την έναρξη της Nile AI, Inc, μιας νέας ανεξάρτητης εταιρείας που δημιουργήθηκε για τη βελτίωση των συνθηκών περίθαλψης για τους ανθρώπους που ζουν με επιληψία, τους φροντιστές τους, και τους ιατρούς.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η Nile ιδρύθηκε με μια ξεκάθαρη αποστολή: να κάνει το ταξίδι του κάθε ασθενή με επιληψία προβλέψιμο. Για το σκοπό αυτό, η Nile αναπτύσσει μια πλατφόρμα φροντίδας και διαχείρισης της επιληψίας, που λειτουργεί ως ψηφιακή επέκταση του ιατρού και προσφέρει στους ασθενείς την αναγκαία ηρεμία κατά τη διάρκεια των προγραμματισμένων επισκέψεων, με απώτερο στόχο να επιταχύνει το χρόνο, προς τη βέλτιστη θεραπεία.

Η επένδυση της UCB ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ (29,3 εκατομμύρια δολάρια) αποτελεί μέρος της συνολικής δέσμευσης της UCB για τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων που ζουν με σοβαρές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της επιληψίας, με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας που συνεχίζει να αλλάζει και να επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο παρέχεται η υγειονομική περίθαλψη.

«Η UCB γνωρίζει την επιληψία και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι άνθρωποι που ζουν με την ασθένεια, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους οι ασθενείς επικοινωνούν με ιατρούς τους. Πιστεύουμε ότι η πλατφόρμα της Nile μπορεί να προσφέρει πολύτιμες γνώσεις και να προάγει μια καλύτερη εμπειρία διαχείρισης της περίθαλψης για τα άτομα που ζουν με επιληψία», δήλωσε ο Charl Van Zyl, Αντιπρόεδρος, Head of Neurology Solutions and International Markets, της UCB. «Η ανακοίνωση της νέας πλατφόρμας Nile αποτελεί ένα παράδειγμα του πως μπορούν να συμβάλλουν οι ψηφιακές πλατφόρμες στην βελτίωση των συνθηκών για τους ασθενείς.»

Η ψηφιακή πλατφόρμα της Nile αποτελείται από μια ειδική εφαρμογή για τους ασθενείς και μια δικτυακή πύλη για τους ιατρούς. Η εφαρμογή για τους ασθενείς είναι ένα έξυπνο εργαλείο έτσι ώστε να αισθάνονται συνδεδεμένοι με την ομάδα φροντίδας τους, να μάθουν για το ταξίδι τους και να κατανοήσουν την πρόοδό τους. Η δικτυακή πύλη για τους ιατρούς δείχνει την κατάσταση των ασθενών τους με μια ματιά, ουσιαστικά ενημερώνει και υποστηρίζει τους ασθενείς μέχρι το επόμενο ραντεβού, και προκρίνει αποφάσεις βάσει δεδομένων σχετικά με τη θεραπεία και τη φροντίδα. Η Nile αυτή την περίοδο δοκιμάζει την πλατφόρμα σε επίπεδο χρηστικότητας, μέσα από μελέτες σε συνεργασία με δυο διαφορετικά συστήματα υγειονομικής περίθαλψης των ΗΠΑ, το Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης και το Πανεπιστήμιο Υγειονομικής Περίθαλψης της Πολιτείας του Μίσιγκαν. Η πλατφόρμα αναμένεται να είναι εμπορικά διαθέσιμη το 2021.

Η UCB υποστηρίζει νέες ψηφιακές πλατφόρμες στην αποστολή της να μετασχηματίσει τον τρόπο με τον οποίο παρέχεται η φροντίδα και να επιταχύνει καλύτερα αποτελέσματα για τα άτομα που ζουν με σοβαρές ασθένειες στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της, τώρα αλλά και στο μέλλον.

Σχετικά με την UCB

Η UCB, με έδρα στις Βρυξέλλες του Βελγίου (www.ucb.com), είναι μία βιοφαρμακευτική εταιρεία με παρουσία σε όλο τον κόσμο που επικεντρώνεται στην ανακάλυψη και ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων και άλλων λύσεων, με στόχο την βελτίωση της ζωής όσων πάσχουν από σοβαρά νοσήματα του ανοσοποιητικού ή του κεντρικού νευρικού συστήματος. Η εταιρεία απασχολεί πάνω από 7.600 άτομα σε περίπου 40 χώρες και το 2019 κατέγραψε έσοδα 4,9 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Σχετικά με την UCB στην Επιληψία

Η UCB διαθέτει τεχνογνωσία στην επιληψία με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην έρευνα και την ανάπτυξη των αντιεπιληπτικών φαρμάκων. Ως εταιρεία με μακροπρόθεσμη δέσμευση στην έρευνα για την επιληψία, στόχος μας είναι να αντιμετωπίσουμε τις ανεκπλήρωτες ιατρικές ανάγκες. Οι επιστήμονές μας είναι υπερήφανοι που συμβάλλουν στην πρόοδο της κατανόησης της επιληψίας και της θεραπείας της. Συνεργαζόμαστε και δημιουργούμε υπερ-δίκτυα με κορυφαίους επιστήμονες και κλινικούς ιατρούς σε ακαδημαϊκά ιδρύματα, φαρμακευτικές εταιρείες και άλλους οργανισμούς που μοιραζόμαστε κοινό όραμα και στόχους. Στη UCB κινούμαστε με γνώμονα τους ασθενείς και καθοδηγούμαστε από την επιστήμη ενώ παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να υποστηρίξουμε τους ασθενείς με επιληψία.

Σχετικά με τη Nile

Η Nile είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία που επιδιώκει να βελτιώσει τη φροντίδα για τα άτομα που ζουν με επιληψία, τους φροντιστές και τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης. Η αποστολή της Nile είναι να κάνει το ταξίδι κάθε ασθενούς με επιληψία προβλέψιμο. Η ψηφιακή πλατφόρμα διαχείρισης της φροντίδας της επιληψίας θα παρέχει εργαλεία και δεδομένα στα άτομα που ζουν με επιληψία και στους παρόχους, για εξατομικευμένη φροντίδα. H Nile είναι ένας οργανισμός που λειτουργεί με γνώμονα τη συνεργασία και καλωσορίζει τους εταίρους σε αυτή την αποστολή

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ