ΠΡΟΣΩΠΑΑΠΟΨΗΤελική ευθεία για το 7ο Ιατρόπολις στην Αθήνα –Τρία νέα σημεία έως...

Τελική ευθεία για το 7ο Ιατρόπολις στην Αθήνα –Τρία νέα σημεία έως το 2020

- Advertisement -
  • Γράφει ο Κοσμάς Ζακυνθινός

Στον επόμενο ένα με ενάμιση μήνα αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του το 7ο σημείο Ιατρόπολις, στο κέντρο της Αθήνας, με τη διοίκηση του ομίλου ιατρικών εταιρειών να σχεδιάζει την επέκταση του δικτύου με επιπλέον τρία σημεία στην Αττική, έως το τέλος του 2020.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μετά την ολοκλήρωση της επένδυσης ύψους 9 εκατ. ευρώ πριν από έναν περίπου χρόνο και λειτουργία της νέας μονάδας στο Κερατσίνι, η διοίκηση εξακολουθεί να ανεβάζει τον πήχη ακόμα πιο υψηλά στον τομέα των υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, εγκαινιάζοντας -εκτός απροόπτου πριν το Πάσχα- το νέο σημείο Ιατρόπολις στην περιοχή Άγιος Λουκάς, στα Άνω Πατήσια.

«Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία των απαραίτητων εργασιών και τεχνικών διευθετήσεων προκειμένου να ολοκληρωθεί το 7ο σημείο Ιατρόπολις, στο κέντρο της Αθήνας, σε συνολική έκταση 2.000 τ.μ. και 3 ορόφους συνολικά» όπως τονίζει στο healthpharma.gr ο Σωκράτης Γουρλής, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρόπολις, υπογραμμίζοντας πως «στόχος μας είναι διευρύνουμε περαιτέρω το δίκτυο μας, προσθέτοντας στη δυναμική του Ιατρόπολις ακόμα τρία σημεία στην Αττική στην επόμενη διετία. Εξακολουθούμε να επενδύουμε στη χώρα και να στηρίζουμε την ιδέα της ανάπτυξης».

«Έχοντας διερευνήσει τις συνθήκες της αγοράς, διαπιστώσαμε ότι ο κόσμος μας εμπιστεύεται και ανταμείβει τις προσπάθειες μας, καθώς το Ιατρόπολις προσφέρει αποδεδειγμένα ποιοτικές υπηρεσίες, με αξιόπιστα αποτελέσματα. Αυτό είναι άλλωστε και το ζητούμενο στις ημέρες μας» όπως τονίζει.

Σωκράτης Γουρλής, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρόπολις
Η επένδυση στο Κερατσίνι

«Δεν είναι τυχαίο ότι δημιουργήσουμε μία υπερσύγχρονη Διαγνωστική Μονάδα στην περιοχή του Κερατσινίου. Στο Κερατσίνι όσο και στις γύρω περιοχές, υπήρχε ένα μεγάλο κενό στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Έτσι επιχειρήσαμε να καλύψουμε αυτή την ανάγκη και να προσφέρουμε στους κατοίκους όλες τις σύγχρονες διαγνωστικές υπηρεσίες. Τα αποτελέσματα του πρώτου χρόνου λειτουργίας είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, καθώς ήδη από το πρώτο εξάμηνο λειτουργίας μας πετύχαμε τους στόχους του έτους» όπως υπογραμμίζει ο κ. Σωκράτης Γουρλής.

Το σημείο στο Κερατσίνι αποτελεί το 6ο κατά σειρά δημιούργημα του ομίλου, καθώς το Ιατρόπολις διαθέτει ήδη 4 Διαγνωστικά Κέντρα καθώς και 1 εξειδικευμένη ογκολογική κλινική. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο κέντρο που εκτείνεται σε 3 ορόφους, ενώ στελεχώνεται συνολικά από 60 γιατρούς και εξειδικευμένους εργαζόμενους στον τομέα της Υγείας.

Το νέο διαγνωστικό κέντρο του Ομίλου Ιατρόπολις διαθέτει διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, παρέχοντας υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου σε όλους τους κατοίκους του Κερατσινίου αλλά και των γύρω περιοχών. Η διαγνωστική Μονάδα του Ιατρόπολις έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί διαγνωστικές εξετάσεις σε τουλάχιστον 600 ασθενείς την ημέρα και να εξάγει τα αποτελέσματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα λόγω του υπερσύγχρονου συστήματος οργάνωσης που διαθέτει, αλλά και της μακροχρόνιας εμπειρίας του.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ