Τη συνεργασία τους για την από κοινού προώθηση σκευάσματος για τη θεραπεία του Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 2 ανακοίνωσαν οι εταιρείες AstraZeneca και Innovis Pharma. Μέσω της στρατηγικής αυτής συνεργασίας, οι δύο εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους και κάνουν πράξη το κοινό τους όραμα για την προσφορά στους Έλληνες ασθενείς με ΣΔτ2 θεραπευτικών επιλογών στην κατηγορία των SGLT2 αναστολέων για τη διαχείριση και αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη.

Τη συνεργασία τους για την από κοινού προώθηση σκευάσματος για τη θεραπεία του Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 2 ανακοίνωσαν οι εταιρείες AstraZeneca και Innovis Pharma.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με αφορμή τη συνεργασία αυτή η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της AstraZeneca Ελλάδος & Κύπρου, Έλενα Χουλιάρα ανέφερε: «Στην AstraZeneca διευρύνουμε τα όρια της επιστήμης με στόχο την ανακάλυψη καινοτόμων θεραπειών για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών. Η θεραπευτική κατηγορία του Καρδιο-νεφρο-μεταβολικού συνδρόμου, αποτελεί μια από τις τρεις στρατηγικές προτεραιότητες της AstraZeneca. Επαναπροσδιορίζουμε τον τρόπο θεραπευτικής αντιμετώπισης των ασθενών με ΣΔτ2 παρέχοντας εξελιγμένα φάρμακα». Όπως τονίζει η κ. Χουλιάρα «Με την ελληνική φαρμακευτική εταιρεία Innovis Pharma μοιραζόμαστε τον κοινό μας στόχο. Να προσφέρουμε στους Έλληνες ασθενείς με ΣΔτ2 περισσότερες θεραπευτικές επιλογές».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Innovis Pharma, Μάκης Οικονόμου, δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία των δύο εταιρειών ανοίγει νέες δυνατότητες για μεγαλύτερα επιστημονικά επιτεύγματα και οφέλη, τόσο για την επιστημονική κοινότητα όσο και για τους Έλληνες ασθενείς με ΣΔ τύπου 2. Με την κοινή μας προσπάθεια φιλοδοξούμε να προσφέρουμε περισσότερο αποτελεσματικές & κλινικά τεκμηριωμένες θεραπευτικές επιλογές στους Έλληνες επαγγελματίες υγείας και να αλλάξουμε το πρόσωπο της σύγχρονης περίθαλψης των ασθενών με Σακχαρώδη Διαβήτη».

Σχετικά με την AstraZeneca

Η AstraZeneca είναι μια διεθνής, βασισμένη στην επιστήμη, βιο-φαρμακευτική εταιρεία, η οποία εστιάζεται στην ανακάλυψη, ανάπτυξη και εμπορία συνταγογραφούμενων φαρμάκων. Κυρίως για τη θεραπεία νόσων σε τρεις θεραπευτικές κατηγορίες – Ογκολογικές παθήσεις, Καρδιαγγειακές, Νεφρικές και Μεταβολικές παθήσεις και Αναπνευστικές παθήσεις. H εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης επιλεκτικά στους τομείς αυτοάνοσων νοσημάτων, των νευροεπιστημών και των λοιμωδών νοσημάτων. Η AstraZeneca ασκεί την επιχειρηματική της δραστηριότητα σε περισσότερες από 100 χώρες. Τα καινοτόμα της φάρμακα χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια ασθενείς παγκοσμίως.

Σχετικά με την Innovis Pharma

Η Innovis Pharma αποτελεί μια κορυφαία ελληνική φαρμακευτική εταιρεία, που παρέχει στους ασθενείς υψηλής ποιότητας λύσεις στις σημαντικότερες θεραπευτικές κατηγορίες. Στόχος της Innovis Pharma είναι να προσφέρει μακροπρόθεσμες και εγγυημένες λύσεις σε ασθενείς, επαγγελματίες υγείας και καταναλωτές. Μέσα από το διαρκώς αναπτυσσόμενο προϊοντικό χαρτοφυλάκιό της. Το οποίο αποτελείται από πρωτότυπα φάρμακα, γενόσημα, ιατροτεχνολογικά προϊόντα και εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής. Η Innovis Pharma έχει αναπτύξει χρόνιες και επιτυχημένες συνεργασίες με όλη την αγορά φαρμάκου. Δηλαδή φαρμακαποθήκες, νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές, συνεταιρισμούς και αλυσίδες φαρμακείων.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα