Στρατηγική συνεργασία Εθνικής Ασφαλιστικής με Όμιλο Hellenic Healthcare

Την ολοκλήρωση της υπογραφής της νέας στρατηγικής συμφωνίας με τον Όμιλο Hellenic Healthcare ανακοίνωσε η Εθνική Ασφαλιστική. Ο μεγαλύτερος Ελληνικός ασφαλιστικός όμιλος με τον τρόπο αυτό ανήγγειλε την έναρξη της επόμενης ημέρας στον τρόπο συνεργασίας των ασφαλιστικών με τους παρόχους υγείας.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η Εθνική Ασφαλιστική, έχοντας πολυετή εμπειρία από την συνεργασία με όλα τα ιδιωτικά νοσοκομεία, επέλεξε τα κορυφαία νοσοκομεία της χώρας εξασφαλίζοντας στους ασφαλισμένους της συνδυασμό ποιότητας ιατρικών υπηρεσιών και πλήθους παροχών.

Βασικό κριτήριο για την επιλογή της Εθνικής Ασφαλιστικής αποτέλεσε η συνεχής επένδυση των νοσοκομείων του Ομίλου Hellenic Healthcare σε υπερσύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό και καινοτόμες τεχνολογίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τα τελευταία έτη τα νοσοκομεία της Hellenic Healthcare έχουν αποτελέσει κέντρα αναφοράς σε πρωτοπόρες τεχνολογίες στην Ευρώπη αλλά και στον κόσμο, εγκαθιστώντας κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα ιατρικό εξοπλισμό για διενέργεια ρομποτικών επεμβατικών πράξεων στην ορθοπεδική, τη νευροχειρουργική και την γενική χειρουργική.

Το δίκτυο νοσοκομείων

Παράγοντες του χώρου εκτιμούν πως η συνεργασία της Εθνικής Ασφαλιστικής με το δίκτυο του Hellenic Healthcare Group που περιλαμβάνει πλέον τα νοσοκομεία Υγεία, Metropolitan, Μητέρα, Metropolitan General και Λητώ θα είναι ιδιαίτερα επωφελής τόσο για τις δύο συμβαλλόμενες πλευρές, όσο και – κυρίως – για τους ασφαλισμένους της Εθνικής που θα έχουν εξασφαλισμένη πρόσβαση στα καλύτερα νοσοκομεία με ευνοϊκούς όρους.

Παράλληλα, η νέα συμφωνία θα ωφελήσει σημαντικά και τους γιατρούς των νοσοκομείων του Ομίλου Hellenic Healthcare καθώς η συμφωνία εξασφαλίζει στους ασφαλισμένους της Εθνικής Ασφαλιστικής εύκολη πρόσβαση σε όλους τους γιατρούς του Ομίλου, ανεξαρτήτως ειδικότητας.

Η σημαντική αυτή στροφή της Εθνικής Ασφαλιστικής αναμένεται να αποτελέσει προπομπό ανάλογων εξελίξεων στον κλάδο, καθώς ήδη άλλες μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για την σύναψη παρόμοιων συμφωνιών προς όφελος των ασφαλισμένων τους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ