Στο βάθρο του International Swimming League 2020 ο Ανδρέας Βαζαίος

Μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε πρόσφατα ο κορυφαίος αθλητής της χώρας μας, Ανδρέας Βαζαίος, πρεσβευτής του almora PLUS® SPORT. Αγωνιζόμενος στη δεύτερη σεζόν του International Swimming League στη Βουδαπέστη, ο σπουδαίος έλληνας κολυμβητής πέτυχε εξαιρετικές επιδόσεις. Σύμμαχος στη αγωνιστική του προσπάθεια ήταν κι αυτή τη φορά το almora PLUS® SPORT, το οποίο φρόντισε για τη σωστή ενυδάτωσή του.

Μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε πρόσφατα ο κορυφαίος αθλητής της χώρας μας, Ανδρέας Βαζαίος, πρεσβευτής του almora PLUS® SPORT

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Την πρώτη ημέρα της 8ης αγωνιστικής της διοργάνωσης ο Έλληνας πρωταθλητής κατέλαβε την πρώτη θέση στα 200μ μικτής ατομικής, ενώ στον μεγάλο τελικό πήρε τη δεύτερη θέση πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση. Σημείωσε ρεκόρ 1:51.84, χάνοντας μετά από μεγάλη μάχη κυριολεκτικά στο νήμα την πρωτιά από τον από τον Αμερικανό ‘Αντριου Σέλισκαρ (1:51.53).

Η ΕLPEN εκφράζει τα θερμά συγχαρητήριά της στον Ανδρέα, για τον οποίο νιώθει ιδιαίτερα περήφανη. Το almora PLUS® SPORT θα παραμείνει ο σταθερός σύμμαχος στην αθλητική του πορεία, με στόχο την κατάκτηση ακόμα πιο υψηλών επιδόσεων και διακρίσεων στο μέλλον.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ