Siemens Healthineers: Πιστοποιήθηκε για το εργασιακό περιβάλλον

Την πιστοποίηση Great Place to Work® έλαβε για δεύτερη φορά η Εταιρεία ιατρικής τεχνολογίας Siemens Healthcare Μονοπρόσωπη ΑΒΕΕ (“Siemens Healthineers Ελλάδος”), καταλαμβάνοντας επάξια μια θέση μεταξύ των οργανισμών με πιστοποιημένο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.

Την πιστοποίηση Great Place to Work® έλαβε για δεύτερη φορά η Εταιρεία ιατρικής τεχνολογίας Siemens Healthcare Μονοπρόσωπη ΑΒΕΕ (“Siemens Healthineers Ελλάδος”), καταλαμβάνοντας επάξια μια θέση μεταξύ των οργανισμών με πιστοποιημένο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η σημαντική αυτή διάκριση της Εταιρείας, αποδεικνύει τη σταθερή της δέσμευση για την καλλιέργεια μιας κουλτούρας υψηλής εμπιστοσύνης, η οποία ενθαρρύνει τη συνεργασία και τη συμμετοχικότητα, ενδυναμώνει σταθερά τους εργαζόμενους και τους καθιστά υπερήφανους για τον οργανισμό που εκπροσωπούν.

Η πιστοποίηση δόθηκε στη Siemens Healthineers Ελλάδος από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas, βάσει των ανώνυμων απαντήσεων των εργαζομένων στο ερωτηματολόγιο Trust Index©, αναφορικά με τις 5 διαστάσεις που συνθέτουν ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον: Αξιοπιστία, Σεβασμός, Δικαιοσύνη, Υπερηφάνεια και Συντροφικότητα.

Με το 96% των εργαζομένων να δηλώνει ότι «κάθε νέος συνάδελφος που εντάσσεται στο δυναμικό της Εταιρείας αισθάνεται αμέσως καλοδεχούμενος», επιβεβαιώνεται πως η Siemens Healthineers Ελλάδος έχει καταφέρει να εδραιώσει ένα εργασιακό περιβάλλον όπου οι άνθρωποί της νιώθουν πως υποστηρίζονται σε κάθε τους βήμα, εκτιμούν και απολαμβάνουν τη συνεργασία με τους συναδέλφους τους και πως η εταιρική κουλτούρα, όπως έχει διαμορφωθεί, έχει θετικό αντίκτυπο στους ανθρώπους της. Ταυτόχρονα, υπογραμμίζει τη δέσμευση της Εταιρείας για τη διασφάλιση της ευημερίας και της υψηλής ικανοποίησης των ανθρώπων της, μέσω της εδραίωσης μιας κουλτούρας χωρίς αποκλεισμούς, θεμελιωμένης στην ανοιχτή επικοινωνία, την ισορροπία προσωπικής – επαγγελματικής ζωής και την ισότιμη παροχή ευκαιριών ανέλιξης.

Τζιόλιας: Αναβάθμιση του εργασιακού μας περιβάλλοντος

Ο κ. Δημοσθένης Τζιόλιας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Siemens Healthineers Ελλάδος δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι για την Πιστοποίηση Great Place to Work® 2023, μία διάκριση που λαμβάνουμε για δεύτερη φορά, η οποία αντικατοπτρίζει την ακλόνητη δέσμευσή μας για τη συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας του εργασιακού μας περιβάλλοντος. Αυτό το επίτευγμα ανήκει πρωτίστως στους ίδιους τους ανθρώπους μας, η ικανοποίηση και ευημερία των οποίων ανέδειξε την εταιρεία μας έναν από τους καλύτερους εργασιακούς χώρους στην Ελλάδα. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες για να τους προσφέρουμε μια ακόμη καλύτερη εργασιακή εμπειρία».

Κάνοντας πράξη τη δέσμευσή της, η Siemens Healthineers Ελλάδος επενδύει συστηματικά στην ανάπτυξη των εργαζομένων της, εφαρμόζοντας ολοκληρωμένα προγράμματα και πρωτοβουλίες για τη συνεχή κατάρτιση και καλλιέργεια των δεξιοτήτων τους, ενθαρρύνοντας την καινοτόμο σκέψη και παρέχοντας τα εργαλεία για να επιτυγχάνουν τους στόχους τους.

Λίγα λόγια για την Siemens Healthineers:

Η Siemens Healthineers AG (εγγεγραμμένη στη Φρανκφούρτη, Γερμανία: SHL) πρωτοπορεί με καινοτομίες στον κλάδο της Υγείας. Για όλους. Παντού. Ως κορυφαία εταιρεία ιατρικής τεχνολογίας με έδρα στο Erlangen, της Γερμανίας, η Siemens Healthineers και οι περιφερειακές της εταιρείες αναπτύσσουν συνεχώς το χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών τους, με εφαρμογές βασισμένες στην Τεχνητή Νοημοσύνη και με ψηφιακές δυνατότητες που διαδραματίζουν ολοένα και πιο κομβικό ρόλο στη νέα γενιά της ιατρικής τεχνολογίας.

Αυτές οι νέες εφαρμογές θα βελτιώσουν την θέση της εταιρείας στον τομέα των in-vitro διαγνωστικών προϊόντων, της θεραπείας μέσω απεικονιστικής καθοδήγησης, των in-vivo προϊόντων και της καινοτόμου φροντίδας του καρκίνου. Επίσης, η Siemens Healthineers παρέχει ένα φάσμα υπηρεσιών και λύσεων για την βελτίωση της ικανότητας των επαγγελματιών υγείας στην παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών φροντίδας υψηλής ποιότητας στους ασθενείς. Κατά το οικονομικό έτος 2022, το οποίο έκλεισε στις 30 Σεπτεμβρίου 2022, η Siemens Healthineers που απασχολεί περίπου 69.500 υπαλλήλους παγκοσμίως, είχε καθαρά έσοδα 21,7 δισ. € και προσαρμοσμένο κέρδος ύψους 3,7 δισ. €.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ