Pfizer Hellas Band: Κοντά στην τρίτη ηλικία με συναυλία στον Δήμο Δέλτα

Μετά από δυο χρόνια περιορισμών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η Pfizer Hellas Band, η ερασιτεχνική εθελοντική ορχήστρα των εργαζόμενων της Pfizer Hellas, επανήλθε στα μουσικά δρώμενα πραγματοποιώντας με μεγάλη επιτυχία συναυλία στα Διαβατά του Δήμου Δέλτα Θεσσαλονίκης.

Μετά από δυο χρόνια περιορισμών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η Pfizer Hellas Band, η ερασιτεχνική εθελοντική ορχήστρα των εργαζόμενων της

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Κοινωνικής προστασίας, δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Δέλτα, για τα άτομα τρίτης ηλικίας, ενώ παρευρέθησαν περισσότεροι από 220 θεατές, τόσο από το Δήμο Δέλτα, όσο και από όμορους Δήμους. Και με αυτή τη συναυλία η Pfizer Hellas προσπαθεί να συμβάλει στη ψυχική υγεία ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, όπως οι ηλικιωμένοι συνάνθρωποι μας, που βίωσαν ακόμα πιο έντονα την κοινωνική απομόνωση κατά την περίοδο της έξαρσης της πανδημίας.

Ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου, Διευθυντής του τμήματος Ογκολογίας της Pfizer Hellas αλλά και εμπνευστής και μέλος της ορχήστρας, σχολίασε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι συνθήκες μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε το κοινωνικό έργο της Pfizer Hellas Βand, και να βρεθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας. Με την πρώτη μας αυτή συναυλία μετά από τους περιορισμούς της πανδημίας συνεχίζουμε την προσπάθειά μας να προσφέρουμε ευχάριστες μουσικές στιγμές, ψυχαγωγία και διασκέδαση, σε κοινωνικές ομάδες που το έχουν πραγματικά ανάγκη, όπως κάνουμε διαρκώς από το 2013».

Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, η Pfizer Hellas Band, έχει διοργανώσει περισσότερες από 60 μουσικές εκδηλώσεις, αγκαλιάζοντας με τη μουσική της περισσότερους από 7.000 ηλικιωμένους σε ΚΑΠΗ και Κοινωφελή Ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα. Μάλιστα, για το σύνολο της προσφοράς της η Pfizer Hellas Band βραβεύτηκε το 2020 από την Ακαδημία Αθηνών με το Βραβείο «Νικολάου Καρόλου». Το συγκεκριμένο βραβείο, υπάγεται στην Τάξη των Ηθικών και Πολιτικών Επιστημών και απονέμεται για πράξη ή δράση κοινωνικής αρετής και ευποιίας, η οποία προάγει την κοινωνική πρόνοια στον Ελλαδικό χώρο.

Σημειώνεται ότι η συναυλία στα Διαβατά του Δήμου Δέλτα Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, όπως ορίζουν οι ισχύοντες κανονισμοί.

Σχετικά με τη Pfizer: Καινοτομούμε για να αλλάξουμε τις ζωές των ασθενών

Στη Pfizer, χρησιμοποιούμε την επιστήμη και τους παγκόσμιους πόρους μας για τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας σε κάθε στάδιο της ζωής. Εργαζόμαστε για να θέσουμε τα πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα, την ασφάλεια και την αξία στην ανακάλυψη, ανάπτυξη και παραγωγή φαρμάκων. Το διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων υγείας που διαθέτουμε, περιλαμβάνει καινοτόμα φάρμακα και εμβόλια.

Οι συνεργάτες της Pfizer στις αναπτυγμένες και τις αναπτυσσόμενες χώρες ασχολούνται καθημερινά με την προώθηση της καλής υγείας, της πρόληψης, της αντιμετώπισης και θεραπείας των ασθενειών που αποτελούν πρόκληση για την εποχή μας. Συνεπείς με την ευθύνη μας ως παγκόσμια πρωτοπόρος βιο-φαρμακευτική εταιρεία, συνεργαζόμαστε με υγειονομικούς, κυβερνητικούς και τοπικούς φορείς για τη βελτίωση της πρόσβασης σε αξιόπιστη, οικονομικά προσιτή υγειονομική περίθαλψη σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερα από 150 χρόνια, η Pfizer εργάζεται για να κάνει τη διαφορά για όλους όσους βασίζονται σε εμάς.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ