Pfizer: Χορηγός της ομάδας καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο του Π.Α.Ο ΑμεΑ

Η Pfizer Hellas στηρίζει τις προσπάθειες του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου Ατόμων με Αναπηρία (Π.Α.Ο. ΑμεΑ) για την κοινωνικοποίηση ατόμων με κινητικά προβλήματα μέσω του αθλητισμού, υλοποιώντας πρόσφατα χορηγία προς την ομάδα καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο.

Η Pfizer Hellas στηρίζει τις προσπάθειες του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου Ατόμων με Αναπηρία (Π.Α.Ο. ΑμεΑ) για την κοινωνικοποίηση ατόμων με κινητικά προβλήματα μέσω του αθλητισμού, υλοποιώντας πρόσφατα χορηγία προς την ομάδα καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Πρόκειται για ακόμα μια ενέργεια της εταιρείας με στόχο την ανάδειξη της σημασίας και την προώθηση της διαφορετικότητας, καθώς και την κοινωνική ένταξη των ατόμων με ειδικές δεξιότητες, η οποία θα καλύψει τα έξοδα διαμονής των αθλητών της ομάδας καλαθοσφαίρισης στην Αθήνα, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στην Εθνική Κατηγορία της Α1 του πρωταθλήματος ΟΣΕΚΑ 2020-2021, όταν λήξει η αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων που επεβλήθη λόγω της πανδημίας.

Ο Π.Α.Ο. ΑμεΑ έχει, πέραν της Καλαθοσφαίρισης, εκπροσώπηση στα αθλήματα της Ξιφασκίας, Ποδηλασίας, Σκοποβολής, Πινγκ-Πονγκ, Κολύμβησης, Τοξοβολίας και Άρσης Βαρών, προσφέροντάς στα μέλη του τη δυνατότητα άθλησης, δίπλα σε καταξιωμένους κι έμπειρους στο χώρο προπονητές.

Η κα. Λία Μπερτσιάδου, Inflammation & Immunology Lead της Pfizer Hellas και επικεφαλής της ομάδας «Diversity & Inclusion, Action!», δήλωσε σχετικά:

«Με μεγάλη χαρά εγκαινιάζουμε τη συνεργασία μας με τον ΠΑΟ ΑμεΑ, επιβεβαιώνοντας τον κοινό μας στόχο: να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα να καταλάβουν τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους, να ενταχθούν όσο το δυνατόν πιο ομαλά στην κοινότητα και όλοι μαζί να μεταδώσουμε το μήνυμα μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις. Ελπίζουμε αυτή η ξεχωριστή ιδέα να αποτελέσει παράδειγμα για τη δημιουργία ακόμα περισσότερων ομάδων και την αύξηση των αθλητών που συμμετέχουν».

Σχετικά με τη Pfizer: Καινοτομούμε για να αλλάξουμε τις ζωές των ασθενών

Στη Pfizer, χρησιμοποιούμε την επιστήμη και τους παγκόσμιους πόρους μας για τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας σε κάθε στάδιο της ζωής. Εργαζόμαστε για να θέσουμε τα πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα, την ασφάλεια και την αξία στην ανακάλυψη, ανάπτυξη και παραγωγή φαρμάκων. Το διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων υγείας που διαθέτουμε, περιλαμβάνει καινοτόμα φάρμακα και εμβόλια. Οι συνεργάτες της Pfizer στις αναπτυγμένες και τις αναπτυσσόμενες χώρες ασχολούνται. καθημερινά με την προώθηση της καλής υγείας, της πρόληψης, της αντιμετώπισης. και θεραπείας των ασθενειών που αποτελούν πρόκληση για την εποχή μας. Συνεπείς με την ευθύνη μας ως παγκόσμια πρωτοπόρος βιο-φαρμακευτική εταιρεία, συνεργαζόμαστε. με υγειονομικούς, κυβερνητικούς και τοπικούς φορείς για τη βελτίωση της πρόσβασης. σε αξιόπιστη, οικονομικά προσιτή υγειονομική περίθαλψη σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερα από 150 χρόνια, η Pfizer εργάζεται για να κάνει τη διαφορά για όλους όσους βασίζονται σε εμάς.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ