Παπαδάκος Άρης: Ανέλαβε καθήκοντα Country Manager της Sobi Ελλάδας

Καθήκοντα Country Manager της Sobi για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα ανέλαβε ο Άρης Παπαδάκος από την 19η Αυγούστου 2019.

Καθήκοντα Country Manager της Sobi για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα ανέλαβε ο Άρης Παπαδάκος από την 19η Αυγούστου 2019.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ο κ. Άρης Παπαδάκος διαθέτει πολυετή εμπειρία στη φαρμακευτική βιομηχανία, καθώς έχει διατελέσει ανώτατο στέλεχος σε σημαντικές θέσεις ευθύνης. Πριν την ανάληψη της θέσης στη Sobi™, διετέλεσε Senior Global Marketing Manager στη φαρμακευτική εταιρεία AbbVie. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φαρμακευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος MBA από το ALBA Graduate Business School.

Αναφορικά με τον νεό του ρόλο ο κ. Παπαδάκος δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα να αναλαμβάνω το ρόλο του Country Manager της Sobi για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Η Sobi™ μετρά σχεδόν 2,5 χρόνια στην ελληνική αγορά και μέσα στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να κάνει πράξη το όραμά της, να παρέχει καινοτόμες θεραπευτικές επιλογές στους ασθενείς με σπάνιες παθήσεις. Στόχος δικός μου είναι να συμβάλλω ουσιαστικά στη δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας και στη συνέχιση του επιτυχημένου έργου που έχει αναλάβει η ομάδα μας σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε περίφημα!».

Σχετικά με τη Sobi™

Στη Sobi αλλάζουμε τις ζωές των ανθρώπων με σπάνιες παθήσεις. Ως μια διεθνής βιοφαρμακευτική εταιρεία εξειδικευμένης φροντίδας, παρέχουμε διαρκή πρόσβαση σε καινοτόμες θεραπείες. Στους τομείς της αιματολογίας, της ανοσολογίας και της εξειδικευμένης φροντίδας.

Προσφέρουμε κάτι σπάνιο στον τομέα των σπάνιων παθήσεων. Tην πίστη μας στη δύναμη της προσήλωσης. Την ισχύ της ευελιξίας και το δυναμικό των ανθρώπων που υπηρετούμε με αφοσίωση.

Η σκληρή δουλειά και αφοσίωση των περίπου 1050 εργαζομένων της εταιρείας παγκοσμίως συνέβαλε ουσιαστικά στην επιτυχία μας στην Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, την Μέση Ανατολή, τη Ρωσία και τη Βόρεια Αφρική, οδηγώντας σε συνολικά έσοδα της τάξης των 9,1 δισεκ. SEK το 2018.

Η μετοχή της εταιρείας (STO:SOBI) είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Nasdaq της Στοκχόλμης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ