ΟΦΕΤ: Στηρίζει το έργο των Κινητών Ομάδων Υγείας του ΕΟΔΥ

Σε μία ακόμη δωρεά με αφορμή το δεύτερο σφοδρό κύμα της πανδημίας του COVID-19 στην Ελλάδα, προχώρησε η διοίκηση του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ).

Σε μία ακόμη δωρεά με αφορμή το δεύτερο σφοδρό κύμα της πανδημίας του COVID-19 στην Ελλάδα, προχώρησε η διοίκηση του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Αποδέκτης αυτή την φορά της δωρεάς, είναι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ, του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Η διοίκηση του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη με επικεφαλής την πρόεδρο και CEO κ. Ιουλία Τσέτη, (στον Όμιλο ανήκουν οι βιομηχανίες Uni-pharma και InterMed, η εμπορική εταιρεία στην. Κύπρο Pharmabelle και η νεοσύστατη εταιρεία εκχύλισης φαρμακευτικών φυτών. UniHerbo) αποφάσισε να προχωρήσει σε δωρεά αντισηπτικών και απολυμαντικών σκευασμάτων.

Η δωρεά αυτή, αφορά συγκεκριμένα σε 180 τεμάχια των 500 ml αντισηπτικά Reval και 150 τεμάχια Reval απολυμαντικά επιφανειών BOV (spray) των 150 ml, τα οποία θα μπορέσουν να υποστηρίξουν το σημαντικό έργο δημόσιας υγείας που επιτελούν οι Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ.

Τσέτη: Αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας

Όπως αναφέρει σχετικά η κ. Ιουλία Τσέτη, «Με αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, αντιλαμβανόμενος το ευαίσθητο και κρίσιμο έργο που επιτελεί ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας τους τελευταίους μήνες εξαιτίας της πανδημίας του SARS CoV-2, υλοποιεί με μεγάλη ικανοποίηση μία νέα δωρεά αντισηπτικών και απολυμαντικών προς τις Κινητές Ομάδες Υγείας. Στόχος του ΟΦΕΤ, είναι στις δύσκολες υγειονομικά και οικονομικά ώρες που βιώνει η Ελλάδα και όλος ο κόσμος, να ενεργεί με γνώμονα την αλληλεγγύη, την υπευθυνότητα και την ενσυναίσθηση. Και ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, με πάνω από μισό αιώνα ζωής, δεν κάνει τίποτε παραπάνω από το χρέος του».

Πρόκειται για την 4η δωρεά που υλοποιεί ο Όμιλος Τσέτη σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας. Να θυμίσουμε, ότι τον περασμένο Μάρτιο και Απρίλιο, η διοίκηση του ΟΦΕΤ, μέσω των Uni-pharma και InterMed, υλοποίησε τρεις μεγάλες δωρεές:

  • 24 εκατ. δόσεις Unikinon (χλωροκίνη) για το ΕΣΥ,
  • 60.000 δόσεις για το Κυπριακό υγειονομικό σύστημα και
  • 24.000 λίτρα αντισηπτικών για το ελληνικό υγειονομικό σύστημα.

Ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, απασχολεί 568 εργαζομένους και οι βιομηχανίες του Uni-pharma & InterMed, εξάγουν σε πάνω από 65 χώρες.

Οι φαρμακοβιομηχανίες Uni-pharma & InterMed επίσης, είναι από το 2016 υπερήφανα μέλη του UN – Global Compact, του Οικουμενικού Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ