Μπαμπανάρα: Διευρυμένα καθήκοντα Επικοινωνίας στην Νovartis

Η Φωτεινή Μπαμπανάρα αναλαμβάνει από 1η Φεβρουαρίου το νέο ρόλο της ως Επικεφαλής Επικοινωνίας & Engagement (C&E) για τη Novartis στην Περιφέρεια Νότιας, Ανατολικής & Κεντρικής Ευρώπης (SERCE Lead) με έδρα την Αθήνα. Θα συνεχίσει να ηγείται του τμήματος Επικοινωνίας και Σχέσεων με Ενώσεις Ασθενών στη Novartis Hellas. Αναφέρεται στη Διεύθυνση Επικοινωνίας Ευρώπης και αποτελεί μέλος του ευρωπαϊκού leadership team C&E.

Η Φωτεινή Μπαμπανάρα αναλαμβάνει από 1η Φεβρουαρίου το νέο ρόλο της ως Επικεφαλής Επικοινωνίας & Engagement (C&E) για τη Novartis στην Περιφέρεια Νότιας, Ανατολικής & Κεντρικής Ευρώπης (SERCE Lead) με έδρα την Αθήνα. Θα συνεχίσει να ηγείται του τμήματος Επικοινωνίας και Σχέσεων με Ενώσεις Ασθενών στη Novartis Hellas
Φωτεινή Μπαμπανάρα – Novartis

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Στο νέο της ρόλο η Φωτεινή Μπαμπανάρα είναι υπεύθυνη για την:
  • Διεύθυνση και καθοδήγηση των τμημάτων Επικοινωνίας στις χώρες του SERCE (Τσεχία, Ισραήλ, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβενία)
  • Υποστήριξη, και ευθυγράμμιση των χωρών σε θέματα στρατηγικής επικοινωνίας & σχέσεων με ενώσεις ασθενών, καθώς και αξιολόγησης με συγκεκριμένο πλαίσιο μέτρησης.

Η Φωτεινή Μπαμπανάρα διαθέτει πολυετή εμπειρία σε θέσεις αυξημένης ευθύνης ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών, με πολλές διακρίσεις σε τοπικούς και διεθνείς διαγωνισμούς. Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Αρχαιολογίας από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακού στο Marketing & την Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

H Novartis στην Ελλάδα

H Novartis Hellas A.E.B.E. είναι εταιρεία που ανήκει στον Όμιλο Novartis και δραστηριοποιείται στον ελληνικό φαρμακευτικό χώρο για περισσότερα από 25 χρόνια. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στη Μεταμόρφωση Αττικής, με παράλληλες εγκαταστάσεις στο Μαρούσι Αττικής. Η Novartis Hellas αποτελείται από τις επιχειρησιακές μονάδες Innovative Medicines & Sandoz.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ