Merck: Νέα συσκευασία Slim Pack για τα Προϊόντα Γονιμότητας

Η Merck, κορυφαία εταιρεία επιστημών και τεχνολογίας, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της «Slim Pack», της νέας συσκευασίας των θεραπειών της για τη γονιμότητα, με μειωμένο μέγεθος για να προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία σε επαγγελματίες υγείας και ασθενείς και να μειώσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.

Η Merck, κορυφαία εταιρεία επιστημών και τεχνολογίας, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της «Slim Pack», της νέας συσκευασίας των θεραπειών της για τη γονιμότητα, με μειωμένο μέγεθος για να προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία σε επαγγελματίες υγείας και ασθενείς και να μειώσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η νέα συσκευασία είναι κατά 40% μικρότερη από αυτήν που κυκλοφορούσε για τις πένες γονιμότητας έως τώρα. Καταλαμβάνοντας λιγότερο χώρο για τη φύλαξή της στο ψυγείο, είτε στο φαρμακείο είτε στο σπίτι, η «Slim Pack» θα βελτιώσει τις συνθήκες μεταφοράς και αποδοτικότητας και θα διευκολύνει όλους τους εμπλεκόμενους στην αλυσίδα διανομής, αλλά και τους ασθενείς. Το κυριότερο είναι ότι τα προϊόντα γονιμότητας, διατηρώντας την ίδια αμετάβλητη και αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, θα κυκλοφορούν πλέον σε επανασχεδιαζόμενη, μικρότερη συσκευασία που θα διατίθεται με πιο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

«Η κυκλοφορία της Slim Pack είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πώς στη Merck, εστιάζουμε σε ενέργειες που έχουν υψηλό αντίκτυπο στο περιβάλλον. Πιστεύουμε πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε την επιστήμη και την τεχνολογία για να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση πολλών παγκόσμιων προκλήσεων όπως είναι η κλιματική αλλαγή ή η έλλειψη πόρων. Οι νέες συσκευασίες των θεραπειών της Merck για την υπογονιμότητα πετυχαίνουν ακριβώς αυτό, συνδυάζοντας την επιστημονική καινοτομία και τις αποδεδειγμένα υψηλές επιδόσεις, με λύσεις που προτάσσουν την παράμετρο της βιωσιμότητας», επισήμανε ο Γιάννης Χαραλαμπίδης, BU Head Fertility & CM&E.

Η συσκευασία «Slim Pack» θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη μείωση των ετήσιων εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα της Merck, μια σημαντική επιχειρηματική προτεραιότητα στο πλαίσιο της Στρατηγικής της Merck για τη Βιωσιμότητα.

Η νέα συσκευασία αποτελείται από 100% ανακυκλώσιμο χαρτόνι, το οποίο έρχεται να αντικαταστήσει την προηγούμενη πλαστική θήκη, με στόχο τη μείωση της ετήσιας παραγωγής πλαστικών απορριμμάτων κατά 180 μετρικούς τόνους, περίπου. Επιπλέον, η μείωση του μεγέθους της συσκευασίας έχει θετικό αντίκτυπο στην εφοδιαστική αλυσίδα, καθώς η μείωση της ανάγκης για ψυχρό χώρο αποθήκευσης επιτρέπει τη μεταφορά μεγαλύτερων ποσοτήτων με λιγότερες αποστολές. Συγκεκριμένα, η εξοικονόμηση χώρου φτάνει στο 55% ανά παλέτα.

*Προϊόντα που περιέχουν θυλακιοτροπίνη άλφα

Σχετικά με τη Merck

Η Merck είναι μία κορυφαία εταιρεία επιστημών και τεχνολογίας, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας, των βιοεπιστημών και των ηλεκτρονικών ειδών. Περίπου 60.000 άνθρωποι εργάζονται για να επιδράσουν θετικά στις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων κάθε μέρα, βρίσκοντας πιο χαρούμενους και βιώσιμους τρόπους να ζει κανείς. Από την αναβάθμιση τεχνολογιών επεξεργασίας γονιδίων και την ανακάλυψη μοναδικών τρόπων αντιμετώπισης των πιο απαιτητικών ασθενειών μέχρι τους τρόπους εφαρμογής «έξυπνων» συσκευών – η Merck βρίσκεται παντού. Το 2021, η Merck σημείωσε πωλήσεις ύψους 19,7 δισεκατομμυρίων ευρώ σε 66 χώρες.

Η επιστημονική διερεύνηση και η υπεύθυνη επιχειρηματικότητα είναι καθοριστικής σημασίας για την τεχνολογική και επιστημονική πρόοδο της Merck. Με αυτόν τον τρόπο εξελίχθηκε από την ίδρυσή της το 1668. Η οικογένεια των ιδρυτών παραμένει ο πλειοψηφικός μέτοχος της εισηγμένης στο χρηματιστήριο εταιρείας. Η Merck διατηρεί τα παγκόσμια δικαιώματα για την επωνυμία και το εμπορικό σήμα της Merck. Μοναδικές εξαιρέσεις αποτελούν οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο Καναδάς, όπου η εταιρεία δραστηριοποιείται ως EMD Serono στον τομέα υγείας, ως MilliporeSigma στον τομέα των βιοεπιστημών και ως EMD Electronics στον τομέα των ηλεκτρονικών ειδών.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ