Medtronic-Bioaxis: Προϊόντα τεχνολογίας για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

Η εταιρεία BIOAXIS Healthcare SEE A.E., η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία με εξειδίκευση στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη προγραμμάτων υποστήριξης, εκπαίδευσης και ενδυνάμωσης των ασθενών με χρόνιες παθήσεις, ανακοινώνει την επίσημη συνεργασία της με την Medtronic Hellas S.A. στον τομέα του Διαβήτη.

Η εταιρεία BIOAXIS Healthcare SEE A.E., η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία με εξειδίκευση στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη προγραμμάτων υποστήριξης, εκπαίδευσης και ενδυνάμωσης των ασθενών με χρόνιες παθήσεις, ανακοινώνει την επίσημη συνεργασία της με την Medtronic Hellas S.A. στον τομέα του Διαβήτη.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η Medtronic Diabetes αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στα συστήματα αντλίας ινσουλίνης με αυτοματισμούς και στα συστήματα συνεχούς καταγραφής γλυκόζης. Η συνεργασία αυτή αποσκοπεί στη διάθεση και υποστήριξη προϊόντων τεχνολογίας για τον Σακχαρώδη Διαβήτη, για τα πλέον προηγμένα συστήματα αντλίας ινσουλίνης MiniMed™ 640G και MiniMed™ 780G, καθώς και στην εκπαίδευση και υποστήριξη των ασθενών που κάνουν χρήση των τεχνολογιών αυτών.

Η BIOAXIS εισέρχεται δυναμικά στον χώρο της παροχής υπηρεσιών υποστήριξης ασθενών με Σακχαρώδη Διαβήτη, δημιουργώντας ένα διευρυμένο δίκτυο ενημέρωσης, εξυπηρέτησης και πώλησης προϊόντων τεχνολογίας για τον Διαβήτη. Το πρώτο από τα καταστήματα της BIOAXIS Homecare, επί της Λεωφ. Κηφισίας 265 στην Κηφισιά, θα αποτελέσει ένα από τα κέντρα Διαβήτη της BIOAXIS, όπου θα διοργανώνονται ανοιχτές ημερίδες και συζητήσεις για επίκαιρα ιατρικά θέματα. Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις, τις νέες τεχνολογίες, αλλά και να εκπαιδευτούν στη χρήση της Αντλίας Ινσουλίνης MiniMed™ 640G και MiniMed™ 780G της Medtronic, καθώς και άλλων προϊόντων που βοηθούν στην καλύτερη διαχείριση του Σακχαρώδους Διαβήτη.

Τηλεφωνική Γραμμή

Σημειώνεται επίσης ότι λειτουργεί καθημερινά η Τηλεφωνική Γραμμή για τον Διαβήτη 210 8199499, μέσω της οποίας επαγγελματίες υγείας και ασθενείς μπορούν να εξυπηρετούνται και να ενημερώνονται σχετικά με τις αντλίες ινσουλίνης MiniMed™ 640G & MiniMed™ 780G, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να προγραμματίσουν δωρεάν ιδιωτική ενημέρωση για τη χρήση τους, είτε στον χώρο τους (σπίτι ή ιατρείο), είτε στο κέντρο BIOAXIS Homecare στην Κηφισιά.

Ο Σακχαρώδης Διαβήτης λαμβάνει μεγάλες επιδημιολογικές διαστάσεις, τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και στην Ελλάδα. Σε παγκόσμιο επίπεδο 415 εκατομμύρια άνθρωποι πάσχουν από τη νόσο, ενώ μέχρι το 2040 ο αριθμός αναμένεται να φτάσει τα 642 εκατομμύρια. Σήμερα στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι περίπου 1.000.000 Έλληνες πάσχουν από Σακχαρώδη Διαβήτη, ενώ κάθε χρόνο προστίθενται 35.000 – 40.000 νέα περιστατικά, εκ των οποίων 500 αφορούν σε παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών.

Καιτονόμες υπηρεσίες

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της BIOAXIS Healthcare Βασίλης Τριαντόπουλος δήλωσε: «Η τεχνολογία είναι αρωγός για καλύτερη υγεία. Σήμερα αποτελεί ανάγκη, αλλά και υποχρέωση της BIOAXIS Healthcare, η παροχή ποιοτικών καινοτόμων υπηρεσιών, εκπαίδευσης, φροντίδας και νοσηλείας κατ’ οίκον στα άτομα με Διαβήτη για την αποτελεσματικότερη διαχείριση της νόσου. Η συνεργασία μας με τη Medronic, για τις αντλίες ινσουλίνης, μας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε τα οφέλη της υψηλής τεχνολογίας και της άρτιας εκπαίδευσης στη θεραπεία της νόσου, με απώτερο στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με Διαβήτη».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Medtronic Hellas Δημήτρης Νίκας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πιστεύουμε πως η τεχνολογία αποτελεί το μέλλον για τον Σακχαρώδη Διαβήτη και θέλουμε να προσφέρουμε στους ασθενείς περισσότερη γνώση και πρόσβαση στις θεραπείες. Αυτό ακριβώς το σκεπτικό υπογραμμίζει τη συνεργασία μας με την BIOAXIS Healthcare, της οποίας η εμπειρία στα προγράμματα υποστήριξης, εκπαίδευσης και ενδυνάμωσης ασθενών στον τομέα του Σακχαρώδους Διαβήτη είναι εγνωσμένη. Φιλοδοξία μας είναι να φέρουμε τις τεχνολογίες και τις θεραπείες μας πιο κοντά στο κοινό και να παρέχουμε σε όλους καλύτερη πρόσβαση στις λύσεις που προσφέρει η Medtronic».

Σχετικά με την Medtronic Diabetes

Η Medtronic συνεργάζεται με την παγκόσμια κοινότητα για να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι διαχειρίζονται τον Διαβήτη. Η εταιρία στοχεύει στο να μετασχηματίσει τη θεραπεία του Διαβήτη, διευρύνοντας την πρόσβαση, παρέχοντας ολοκληρωμένη φροντίδα και βελτιώνοντας τα αποτελέσματα, ώστε τα άτομα με Διαβήτη να απολαμβάνουν περισσότερη ελευθερία και καλύτερη υγεία.

Σχετικά με τη Medtronic

Η Medtronic plc, με έδρα το Δουβλίνο, στην Ιρλανδία – από τις μεγαλύτερες εταιρίες υπηρεσιών και λύσεων ιατρικής τεχνολογίας παγκοσμίως – ανακουφίζει τον πόνο, αποκαθιστά την υγεία και παρατείνει τη ζωή για εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο. Η Medtronic απασχολεί περισσότερους από 90.000 εργαζόμενους παγκοσμίως, εξυπηρετώντας ιατρούς, νοσοκομεία και ασθενείς σε περισσότερες από 150 χώρες. Η εταιρία είναι προσηλωμένη στη συνεργασία με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς, με στόχο τη προάσπιση και προαγωγή της υγείας.

Σχετικά με την BIOAXIS Healthcare

Η BIOAXIS Healthcare είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα, η οποία δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη προγραμμάτων υποστήριξης, εκπαίδευσης και ενδυνάμωσης ασθενών με χρόνιες παθήσεις. Με την BIOAXIS συνεργάζονται έως σήμερα οι περισσότερες από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες, διαγνωστικά, κλινικές και ιατροί. Παρέχει υψηλής ποιότητας κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας, νοσηλείας και φροντίδας σε όλους τους ανθρώπους που τις έχουν ανάγκη, χωρίς να στερηθούν τη ζεστασιά του σπιτιού τους, συνοδευόμενες από ιδιαίτερη φροντίδα, μέριμνα και ενσυναίσθηση.

Η BIOAXIS Healthcare διακρίνεται όχι μόνο για τις ποιοτικές και πιστοποιημένες με ISO υπηρεσίες της, αλλά και για την προηγμένη τεχνολογική υποδομή που διαθέτει, το άρτια οργανωμένο τηλεφωνικό κέντρο και το μεγαλύτερο πανελλαδικό δίκτυο επαγγελματιών υγείας, πάντα εναρμονισμένα με τα αυστηρότερα ποιοτικά κριτήρια και διαδικασίες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ