ΕπιχειρηματικάHR Awards & Manufacturing Awards 2019: 3 Βραβεία για τον Όμιλο ΟΦΕΤ

HR Awards & Manufacturing Awards 2019: 3 Βραβεία για τον Όμιλο ΟΦΕΤ

- Advertisement -

Τρία νέα σημαντικά βραβεία, τα οποία προστίθενται στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ) έρχονται να υπογραμμίσουν την δυναμική του σε θέματα Πωλήσεων αλλά και περιβαλλοντικής ευαισθησίας και οικολογικής συνείδησης.

Τρία νέα σημαντικά βραβεία, τα οποία προστίθενται στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ)

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Πρόκειται για το Χάλκινο βραβείο που έλαβε το πρόγραμμα Ακαδημίας ΟΦΕΤ Easy Sales- που παρέλαβε ο Sales Training Coordinator του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη κ. Δημήτρης Παντελής- στο πλαίσιο της εκδήλωσης HR Awards 2019 που οργάνωσε ο Όμιλος Μπούσσια, καθώς και δύο περιβαλλοντικά βραβεία. Πρόκειται για:

Το Bronze βραβείο για την Περιβαλλοντική Διαχείριση & Αειφόρος Ανάπτυξη. Το βραβείο παρέλαβε η Quality Assurance, Environmental, Health & Safety Manager κυρία Μαρία Λιόκαλου και

Το Silver βραβείο, για τις επενδύσεις στο νέο βιοκλιματικό κτίριο της Uni-pharma ΑΒΕΕ. Το βραβείο παρέλαβε ο Group Finance and Controlling Manager κ. Λευτέρης Πέτσας.

Η Περιβαλλοντική και ενεργειακή πολιτική, αλλά και η Περιβαλλοντική Διαχείριση, αποτελούν σημεία αιχμής της στρατηγικής του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), με στόχο την αειφόρο ανάπτυξη.

Η ευαισθητοποίηση σε θέματα περιβάλλοντος και ανακύκλωσης διαπερνά την κουλτούρα όλων των εταιρειών του Ομίλου, με τους εργαζόμενους και τη δυναμική Green Team, να έχουν ενστερνιστεί απόλυτα την «πράσινη» φιλοσοφία του ΟΦΕΤ, τόσο στην καθημερινότητά τους, όσο και σε μία σειρά δυναμικών δράσεων.

Πρακτικές ορθής διαβίωσης

Η φιλοσοφία του Ομίλου, επικεντρώνεται στις πρακτικές της Ορθής διαβίωσης, κάτι που αποδεικνύεται καθημερινά. Με στόχο την Προστασία του Περιβάλλοντος και των φυσικών μας πόρων.

Άξιος πρεσβευτής της φιλοσοφίας αυτής, είναι το πράσινο βιοκλιματικό εργοστάσιο της Uni-pharma. Αποτελεί τη μεγαλύτερη παραγωγική επένδυση της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια και ένα state of art εργοστάσιο για τη χώρα μας και την Ευρώπη. Πρόκειται για επένδυση που υλοποιήθηκε στα χρόνια της ύφεσης (2012 έως 2015) και της έντονης αποβιομηχάνισης. Μία μονάδα που δείχνει ήδη τον δρόμο της ανάπτυξης και της εξωστρέφειας. Από την πρώτη στιγμή, η διοίκησή της, το αντιμετώπισε ως μία επένδυση αιχμής. Όχι μόνο για την οικονομία, αλλά και για την αγορά εργασίας και την κοινωνία.

Αναφορικά τέλος με το βραβείο HR Awards που αφορά στο πρόγραμμα της Ακαδημίας ΟΦΕΤ και της εκπαίδευσης των ομάδων πωλήσεων EASY SALE, πρόκειται για ένα πρόγραμμα δυναμικό, καινοτόμο και διαδραστικό. Η εν λόγω διάκριση, προστίθεται σε μία σειρά άλλων σημαντικών βραβείων. Όπως και πιστοποιήσεων που αφορούν στις πωλήσεις του Ομίλου.

Η εκπαίδευση στον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη δεν σταματά ποτέ. Η Ακαδημία ΟΦΕΤ που ιδρύθηκε το 2016 μεταλαμπαδεύει τη γνώση και την εκπαίδευση. Με στόχο οι πωλήσεις να φθάσουν πολύ μακριά.

Ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, με τις φαρμακοβιομηχανίες του Uni-pharma και InterMed, την εμπορική εταιρεία στην Κύπρο Pharmabelle και την υπό σύσταση νέα εταιρεία εκχύλισης φαρμακευτικών φυτών UniHerbo, απασχολεί 530 εργαζομένους και εξάγει σε 64 χώρες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ