Η Green Team του ΟΦΕΤ καθάρισε θάλασσες και ακτές της Μυκόνου

Με το σύνθημα “Save the Sea”, η δυναμική Ομάδα Green Team του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), βρέθηκε για δεύτερη χρονιά το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου 2019 στη Μύκονο, προκειμένου να καθαρίσει τις θάλασσες και τις ακτές. Στον καθαρισμό χρησιμοποιήθηκαν υποβρύχια και παράκτια μέσα.

Με το σύνθημα “Save the Sea”, η δυναμική Ομάδα Green Team του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), βρέθηκε για δεύτερη χρονιά το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου 2019 στη Μύκονο, προκειμένου να καθαρίσει τις θάλασσες και τις ακτές (με υποβρύχια και παράκτια μέσα).

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η εθελοντική Ομάδα των 20 ατόμων, εργάστηκε υπό την έμπειρη καθοδήγηση της εθελοντικής Οργάνωσης All for Blue. Επικεφαλής της All for Blue είναι η κυρία Κατερίνα Τοπούζογλου, με την αμέριστη στήριξη του Λιμεναρχείου Μυκόνου.

Η διοίκηση του ΟΦΕΤ με επικεφαλής τις κυρίες Ιουλία και Ειρήνη Τσέτη, ευχαριστεί θερμά τις Λιμενικές Αρχές, και τον Λιμενάρχη κ. Παναγιώτη Κατσάρα, ο οποίος διευκόλυνε ιδιαίτερα με την Ομάδα του τη σημαντική αυτή δράση.

Η Green Team του ΟΦΕΤ ειδικότερα, καθάρισε τις παραλίες της Φτελιάς και της Κάπαρης. Συλλέχθηκαν πλαστικά και άλλα απορρίμματα που ρυπαίνουν τις ακτές και τον υδροφόρο ορίζοντα. Η ενέργεια θέλει να δώσει ένα ισχυρό μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η «πράσινη» αυτή δράση στην οποία συμμετείχε ενεργά και η κ. Ιουλία Τσέτη, εντάσσεται στο πλαίσιο της Στρατηγικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη ειδικότερα δε, της περιβαλλοντικής του διάστασης, U&I Green, Uni-Pharma & InterMed αλλά ταυτόχρονα «Εσύ και Εγώ Μαζί Νοιαζόμαστε για το περιβάλλον».

Ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη με τις φαρμακοβιομηχανίες του Uni-pharma και InterMed και την εμπορική εταιρεία στην Κύπρο Pharmabelle, αγαπά την ευθύνη και το Περιβάλλον. Και αυτό το αποδεικνύει έμπρακτα καθημερινά μέσα από σειρά δράσεων ΕΚΕ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ