Η DEMO στην κορυφαία επιστημονική εκδήλωση της καρδιολογίας

Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ, συμμετείχε στο 42ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο, το οποίο διεξήχθη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το διάστημα 21-23 Οκτωβρίου 2021.

Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ, συμμετείχε στο 42ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο, το οποίο διεξήχθη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το διάστημα 21-23 Οκτωβρίου 2021.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Το Συνέδριο αποτέλεσε τη συνέχεια μιας σειράς επιτυχημένων Πανελλήνιων συνεδρίων και έχει καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα επιστημονικά συνέδρια στα δρώμενα της καρδιολογικής κοινότητας. Το Συνέδριο παρακολούθησαν δια ζώσης και διαδικτυακά καρδιολόγοι από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Αποτέλεσε ένα συνδυασμό παρουσιάσεων και σχολιασμού-συζήτησης των νέων δεδομένων και εξελίξεων τόσο σε ερευνητικό όσο και σε κλινικό επίπεδο στην καρδιολογία και στην καρδιοχειρουργική. Πιο συγκεκριμένα, οι ενότητες περιελάμβαναν τις νέες θεραπείες στις βαλβιδοπάθειες, τη χρόνια στεφανιαία νόσο, την καρδιακή ανεπάρκεια, την αρτηριακή υπέρταση, το οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, το αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο και τις αρρυθμίες.

Ισχυρή παρουσία…

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ABEE στην κατηγορία των καρδιολογικών σκευασμάτων έχει μία ισχυρή παρουσία στην Ελληνική φαρμακευτική αγορά με θεραπευτικές επιλογές για ένα ευρύ φάσμα καρδιολογικών παθήσεων.

Στο συνεχώς αναπτυσσόμενο εταιρικό Portfolio περιλαμβάνονται κατηγορίες φαρμάκων για. την αντιμετώπιση της υπέρτασης, της δυσλιπιδαιμίας, της αθηροθρόμβωσης, της σταθερής. στηθάγχης και της καρδιακής ανεπάρκειας.

Ειδικότερα για την υπέρταση, η οποία προσβάλλει το 30% του ενήλικου πληθυσμού στην Ελλάδα, είναι σημαντική η επίτευξη θεραπευτικής ανταπόκρισης.

Η DEMO ABEE εμπλουτίζει τις ήδη υπάρχουσες θεραπευτικές κατηγορίες με νέα ποιοτικά. φάρμακα για τη θεραπεία της αρτηριακής υπέρτασης στην κατηγορία των αποκλειστών AT1. υποδοχέων της αγγειοτενσίνης ΙΙ είτε ως μονοθεραπεία, είτε σε συνδυασμό με διουρητικό ή/και ανταγωνιστή ασβεστίου.

Ποια είναι η DEMO

Με υπερσύγχρονες παραγωγικές μονάδες έκτασης 66.000τμ, υψηλής τεχνολογίας. αποθηκευτικές εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και προσωπικό 1000 ατόμων, η. DEMO είναι μία από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται με δικά της προϊόντα σε 85 χώρες παγκοσμίως, στην. Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, την Μέση Ανατολή, την Νότια Αμερική και την Ωκεανία. Το πρόγραμμα Υπευθυνότητας της DEMO βασίζεται σε 4 πυλώνες: Περιβάλλον, Υπεύθυνο. Marketing, Εργαζόμενοι και Κοινωνία, με επίκεντρο τα παιδιά και τις ευπαθείς ομάδες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ