Τη δημιουργία της κάρτας υγείας HWB-ZeniΘ, ενός νέου προϊόντος προς όφελος των καταναλωτών, αποτέλεσμα της συνέργειας του Οργανισμού καρτών υγείας ΕΥ club και της ZeniΘ, του πρώτου παρόχου ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα ανακοίνωσαν σε συνέντευξη τύπου οι υπεύθυνοι των δύο κορυφαίων εταιρειών.
Στην συνεργασία στρατηγικής συμμαχίας η οποία αποτελεί «επιστέγασμα σημαντικών προηγούμενων συνεργασιών με μεγάλους Φορείς, Ομίλους και Συλλόγους του ΕΥ club» αναφέρθηκε ο Πρόεδρος και Δημιουργός του Οργανισμού Καρτών Υγείας, Δημήτρης Καρατσιουμπάνης.
Από την πλευρά της ZeniΘ, ο γεν. διευθυντής Federico Regola επισήμανε πως η ΖeniΘ, είναι μια καινοτόμος εταιρεία στο χώρο της ενέργειας και με ιστορία 18 χρόνων στην Ελλάδα, «συνεχίζει να εμπλουτίζει την προσφορά της προς τον καταναλωτή, προσφέροντάς του επιπλέον υπηρεσίες που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής του, συνεισφέροντας στον οικογενειακό προϋπολογισμό» Όπως είπε ο κ. Regola, στο πλαίσιο αυτό, πλαισιώνει την πρωτοποριακό της ενεργειακό πακέτο, που περιλαμβάνει και φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα, με τη συνεργασία της με την ΕΥ CLUB. « Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι γι’ αυτή τη συνεργασία, καθώς πρόκειται για δυο εταιρείες που προσφέρουν υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στους πελάτες τους, έχοντας χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους. Η συνεργασία μας διέπεται από μια από κοινού δέσμευση να τιμήσουμε τον κοινωνικό μας ρόλο και να στεκόμαστε στο πλευρό του πελάτη μας σε τομείς πολύ σημαντικούς γι’ αυτόν, όπως είναι η ενέργεια για το σπιτικό ή την επιχείρησή του, και η υγεία του» σημείωσε.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο διευθ. Marketing και επικοινωνίας της ZeniΘ Μάνος Εξαρχουλάκος που τόνισε ότι η συνεργασία της ΖeniΘ με την ΕΥ CLUB υλοποιεί τη πελατοκεντρική φιλοσοφία των δυο εταιρειών, που συνεχώς εμπλουτίζουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους προς τον καταναλωτή για την άριστη εξυπηρέτησή του και την πλήρη κάλυψη των εξατομικευμένων αναγκών του. «Η κάρτα υγείας HWB ZENIΘ παρέχει μια σειρά δωρεάν εξετάσεων για όλη την οικογένεια, μειώνοντας σημαντικά τα έξοδα υγείας της. Δρώντας συμπληρωματικά του ενεργειακού πακέτου που η ZeniΘ προσφέρει, η δωρεάν κάρτα υγείας, για τους παλιούς και τους νέους πελάτες της, βοηθά το ελληνικό νοικοκυριό στην εξοικονόμησή του και στην καλύτερη ποιότητα ζωής».

Δωρεάν διάθεση
Η νέα θεματική κάρτα υγείας θα προσφέρεται εντελώς δωρεάν σε όλους τους καταναλωτές της ZeniΘ, παρέχοντας μεγάλες δυνατότητες και προνόμια στους χρήστες της όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γεν. Διευθυντής του ΕΥ club Επαμεινώνδας Κολληνιάτης. «Πρόκειται για μία κάρτα υγείας που θα ανακουφίζει οικονομικά την ελληνική οικογένεια, θα προσφέρει το αίσθημα ασφάλειας στους χρήστες για την αντιμετώπιση θεμάτων υγείας και θα βοηθά στην πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία κάθε ιατρικού προβλήματος» τόνισε.
Σύμφωνα με την εισήγηση του Αναπλ. Καθηγητή Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένη Σαρηγιάννη, η σχέση Ενέργειας και Υγείας φαίνεται μέσα από στοιχεία μακροχρόνιων μελετών του εργαστηρίου περιβαλλοντικής μηχανικής του ΑΠΘ. Συγκεκριμένα ο κ. Σαρηγιάννης παρουσίασε μετρήσεις που καταδεικνύουν την επιβάρυνση της ποιότητας του αέρα εσωτερικών χώρων σε σπίτια μεγάλων πόλεων εξαιτίας της καύσης ξύλων σε τζάκια και ξυλόσομπες καταλήγοντας ότι «κάθε καταναλωτής μπορεί να βελτιώσει το ατομικό του μικρο-περιβάλλον βελτιώνοντας ταυτόχρονα το επίπεδο υγείας του με ορθές επιλογές κατανάλωσης ενέργειας, τόσο σε ό,τι αφορά στην τεχνολογία όσο και στο καύσιμο»

ZeniΘ
Η ΖeniΘ, η εξέλιξη της εταιρείας ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, είναι ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων και η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει και φυσικό αέριο και ρεύμα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Από το 2000 δραστηριοποιείται με απόλυτη επιτυχία στην αγορά του φυσικού αέριου και το 2017 πραγματοποίησε και την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας.
Η εταιρεία είναι το αποτέλεσμα της επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ της ελληνικής ΔΕΠΑ και του ιταλικού κολοσσού ενέργειας ΕΝΙ, οι οποίες κατέχουν το 51% και 49% της ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ αντίστοιχα, με τη δεύτερη να έχει και τη διαχείριση του σχήματος.
To νέο site της εταιρείας είναι το zenith.gr, στο οποίο οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τις προϊοντικές προσφορές της εταιρείας σε φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα.
Είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες social media (Facebook, Twitter, Instagram και Linkedin), διασφαλίζοντας μια άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές.

EY CLUB
Το ΕΥ club δημιουργήθηκε το 2009 κι αποτέλεσε τον πρώτο Όμιλο καρτών υγείας στην Ελλάδα ενώ σήμερα είναι ο μεγαλύτερος Οργανισμός καρτών υγείας της χώρας. Το EY club αναπτύσσει προγράμματα διαχείρισης υπηρεσιών υγείας με γνώμονα την πρωτοπορία, την καινοτομία και τη διαρκή διεύρυνση του δικτύου συνεργατών του. Τα χιλιάδες μέλη του σε όλη τη χώρα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας με το ελάχιστο δυνατό κόστος. Διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο παρόχων υγείας με τους καλύτερους γιατρούς, διαγνωστικά κέντρα και κλινικές. Η γεωγραφική κάλυψη της κάρτας υγείας ΕΥ club είναι η μεγαλύτερη στην ελληνική επικράτεια και παρέχει άμεση εξυπηρέτηση διαθέτοντας αυτόνομο Συντονιστικό Κέντρο που λειτουργεί καθημερινά όλο το 24ωρο.