ΒΙΑΝΕΞ: Εξαγορά της ΦΑΡΜΑΝΕΛ – Ενίσχυση του χαρτοφυλακίου γενοσήμων

Στην εξαγορά της εταιρείας ΦΑΡΜΑΝΕΛ ΑΕ, που ιδρύθηκε το 1991 και απασχολεί σήμερα 48 εργαζομένους, προχώρησε η φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ.

Στην εξαγορά της εταιρείας ΦΑΡΜΑΝΕΛ ΑΕ, που ιδρύθηκε το 1991 και απασχολεί σήμερα 48 εργαζομένους, προχώρησε η φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εξαγορά αυτή σκοπό έχει την περαιτέρω ενδυνάμωση της ΒΙΑΝΕΞ στην αγορά των γενοσήμων προϊόντων, αφού η ΦΑΡΜΑΝΕΛ κατέχει ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο και εξειδίκευση στο χώρο αυτό.

Η επενδυτική κίνηση αυτή επιβεβαιώνει τις αρχές που διέπουν τη λειτουργία της ΒΙΑΝΕΞ. Αρχές για συνεχή διεύρυνση και αναβάθμιση των υπηρεσιών της, με επίκεντρο πάντα το δόγμα “Ποιότητα στην Παραγωγή – Φροντίδα για τον Άνθρωπο” του ιδρυτή της Παύλου Γιαννακόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος δήλωσε: “Η ΒΙΑΝΕΞ έμπρακτα συνεχίζει να επενδύει στο χώρο του φαρμάκου. Παρά τις αντιξοότητες της αγοράς και του αρνητικού πλαισίου. Που εσφαλμένα έχουν δημιουργήσει οι διάφορες κυβερνήσεις. Με την εξαγορά αυτή επιβεβαιώνουμε ότι στόχος μας είναι να ενδυναμώσουμε περαιτέρω το ελληνικό φάρμακο. Εφαρμόζοντας ένα σύγχρονο και δυναμικό επιχειρηματικό μοντέλο. Πάντα με επίκεντρο την ποιότητα και την αξιοπιστία.”

Από την πλευρά της ΦΑΡΜΑΝΕΛ η απερχόμενη Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος κ. Βιολέττα Μαυρομμάτη επισημαίνει σε δήλωση της: ” Η κίνηση αυτή εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα της εταιρείας, τις θέσεις εργασίας και σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας αναπτυξιακής πορείας”.

Ποια είναι η ΦΑΡΜΑΝΕΛ

Η ΦΑΡΜΑΝΕΛ αποτελεί τον καρπό του οράματος ανθρώπων με κοινές αξίες, οι οποίοι δεσμεύτηκαν, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, να εργαστούν με πάθος για να δημιουργήσουν μία από τις καλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα.

H εφαρμογή ενός σύγχρονου και δυναμικού επιχειρησιακού μοντέλου αποτελεί το κλειδί για τις επιτυχημένες δραστηριότητες της εταιρείας. Αξιοποιώντας συνεργασίες με πολυεθνικές εταιρείες, αλλά και με παγκοσμίως αναγνωρισμένους παραγωγούς, η ΦΑΡΜΑΝΕΛ προωθεί την έρευνα, την ανάπτυξη και το marketing γενοσήμων, αλλά και καινοτομικών προϊόντων.

Η ΦΑΡΜΑΝΕΛ συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων φαρμακευτικών εταιρειών. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της, αντανακλούν το πάθος των ανθρώπων της για τελειότητα, συνέπεια και εμμονή στη λεπτομέρεια, στοιχεία που εγγυώνται την υψηλή τους ποιότητα και αξιοπιστία.

Η ΦΑΡΜΑΝΕΛ, σήμερα, έχει εδραιώσει τη θέση της ανάμεσα στις μεγαλύτερες ελληνικές φαρμακευτικές εταιρείες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ