Eurolife ERB: Στηρίζει τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας της χώρας

Για τον ασφαλιστικό Όμιλο Eurolife ERB, σήμερα περισσότερο από ποτέ άλλοτε, αξία έχει να φροντίζουμε όλοι για όλους. Γι’ αυτό, σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο Δεσμός και το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, προχώρησε σε δωρεά περισσότερων από 680.000 ειδών ιατρικού εξοπλισμού, υγειονομικού υλικού και ειδών απολύμανσης και υγιεινής στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας όλης της χώρας.

Για τον ασφαλιστικό Όμιλο Eurolife ERB, σήμερα περισσότερο από ποτέ άλλοτε, αξία έχει να φροντίζουμε όλοι για όλους.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Το μεγαλύτερο μέρος της δωρεάς αυτής έχει ήδη παραδοθεί στις 50 δομές κλειστής φιλοξενίας των δώδεκα ΚΚΠ, διευκολύνοντας και υποστηρίζοντας το έργο τους σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο.

Συνολικά, μέσω της δωρεάς του Ομίλου Eurolife ERB, έχουν διατεθεί για χρήση από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας 9.341 είδη ιατρικών μηχανημάτων, ιατρικού εξοπλισμού και αναλώσιμων, καθώς και 642.040 είδη ατομικού προστατευτικού εξοπλισμού, όπως μάσκες, γάντια και στολές εργασίας. Επίσης, έχουν διαμοιραστεί 22.100 είδη απολύμανσης και 16.404 είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής. Όπως αντισηπτικά και απολυμαντικά, για την καλύτερη περιποίηση των χώρων, στους οποίους φιλοξενούνται ευπαθείς ομάδες υψηλού κινδύνου.

Πολλαπλά οφέλη για ανθρώπους και κοινωνία

Η παράδοση του υλικού αυτού έχει ιδιαίτερη σημασία για τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας, καθώς χρησιμοποιείται ήδη για τη νοσηλεία και την περίθαλψη των ωφελούμενων ομάδων, στις οποίες περιλαμβάνονται βρέφη και παιδιά χωρίς οικογένεια, ηλικιωμένοι και ενήλικες με χρόνιες παθήσεις, άτομα με βαριές σωματικές ή/και νοητικές αναπηρίες και άτομα με δυσκολίες από ανίατες ασθένειες. Ενώνοντας τις δυνάμεις τους, οι τρεις οργανισμοί απέδειξαν ότι μέσω των κοινών δράσεων επιτυγχάνονται πολλαπλά οφέλη για τους ανθρώπους και την κοινωνία.

Η συγκεκριμένη δωρεά του Ομίλου Eurolife ERB αναδεικνύει την αξία που έχουν η πρόληψη και η παροχή φροντίδας σε ομάδες ατόμων υψηλού κινδύνου. Συνολικά, μέσω της δράσης, ωφελήθηκαν άμεσα 5.192 άνθρωποι. Αριθμός που περιλαμβάνει τους φιλοξενούμενους στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας και τους φροντιστές τους, ιατρούς και νοσηλευτές.

Για τον Όμιλο Eurolife ERB αξία έχει να βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων, ενδυναμώνοντάς τους να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά. Μέσα από τη δράση του για τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας προσέφερε ουσιαστική υποστήριξη σε ευάλωτους συμπολίτες μας, με σκοπό τη φροντίδα και την περίθαλψή τους.

Σχετικά με τον Όμιλο Eurolife ERB

Ο Ασφαλιστικός Όμιλος Eurolife ERB αποτελεί μέλος της Fairfax Financial Holdings Ltd., εταιρείας συμμετοχών. Μέσω των θυγατρικών της, δραστηριοποιείται σε ασφαλίσεις κατά ζημιών, σε αντασφαλίσεις και σε διαχείριση επενδύσεων.

Ο Όμιλος Eurolife ERB μέσω των εταιρειών του σε Ελλάδα και Ρουμανία σχεδιάζει, διαθέτει και προωθεί ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τις εταιρείες Eurolife ERB ΑΕΑΖ και Eurolife ERB ΑΕΓΑ. Τη μεσιτική ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ και την ERB Πρακτόρευση Ασφαλίσεων. Κατέχει ηγετική θέση στο bancassurance ενώ παράλληλα συνεργάζεται με ευρύ δίκτυο ασφαλιστικών συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Στη Ρουμανία δραστηριοποιείται με τη Eurolife ERB Asigurari de Viata και τη Eurolife ERB Asigurari Generale.

Ευθύνη απέναντι στην κοινωνία

Ο Όμιλος Eurolife ERB επιτυγχάνει σταθερά ισχυρή κερδοφορία. Διαθέτει υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια που υπερκαλύπτει τις ευρωπαϊκές εποπτικές απαιτήσεις. Σκοπός είναι κάθε στιγμή σε θέση να εκπληρώνει άμεσα τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει για τους ασφαλισμένους του. Ο Όμιλος Eurolife ERB, αναγνωρίζοντας την ευθύνη του απέναντι στην κοινωνία, έχει δεσμευθεί να επιστρέφει σε αυτήν μέρος των κερδών του κάθε χρόνο.

Μέσα από το «+πράττουμε», ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στέκεται έμπρακτα δίπλα στους ανθρώπους. Πραγματοποιεί ουσιαστικές δράσεις και επενδύσεις:

(α) για την ποιότητα ζωής και την αναβάθμισή της,

(β) για την προώθηση της εκπαίδευσης και του πολιτισμού,

(γ) για την επιχειρηματικότητα και την οικονομία, με περισσότερες επιλογές και αισιοδοξία για το μέλλον.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ