Δυναμική παρουσία της Πνευμονολογικής Εταιρείας στον Αυθεντικό Μαραθώνιο

Με το μήνυμα «Διατήρησε την Ανάσα σου Δυνατή! Κάνε την Πρόληψη Πράξη Ζωής!», η ομάδα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας (Ε.Π.Ε) με πάνω από 200 δρομείς, συμμετείχε την Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018 στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

«Διατήρησε την Ανάσα σου Δυνατή! Κάνε την Πρόληψη Πράξη Ζωής!»

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Στελέχη και συνεργάτες της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας και μέλη του Γυμναστικού Συλλόγου Γλυφάδας, για έκτη συνεχόμενη χρονιά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ε.Π.Ε να λάβουν μέρος σε αυτή την καθιερωμένη πλέον δράση της ενημερωτικής εκστρατείας «Εμβολιαζόμαστε κατά της Πνευμονιοκοκκικής Πνευμονίας – Κάνουμε την Πρόληψη Πράξη Ζωής!» και να ενισχύσουν τις προσπάθειες ευαισθητοποίησης του κοινού σχετικά με τη σημασία της πρόληψης αυτής της απειλητικής για τη ζωή λοίμωξης του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος, που προσβάλει παιδιά και ενήλικες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, ως Επιστημονικός Εταίρος του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, συμμετείχε και στην Expo Marathon 2018. Στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, παράλληλα με τη διανομή σχετικού ενημερωτικού υλικού στο κοινό, πραγματοποιήθηκαν δωρεάν σπιρομετρήσεις σε εκατοντάδες επισκέπτες, που ανήκουν σε πληθυσμιακές ομάδες που διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να προσβληθούν από πνευμονιοκοκκική πνευμονία.

Η ενημερωτική εκστρατεία, καθώς και οι ενέργειες που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο αυτής, πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της Pfizer Hellas.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ