Διάκριση της εθελοντικής ορχήστρας των εργαζομένων της Pfizer Hellas

Η Pfizer Hellas βραβεύθηκε κατά την πρόσφατη τελετή απονομής των Healthcare Business Awards 2019 για την κοινωνική προσφορά της εθελοντικής ορχήστρας των εργαζομένων της σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Πιο συγκεκριμένα, η Pfizer Hellas Band απέσπασε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Κοινωνική Ευαισθησία» της ενότητας «Φαρμακευτικές Επιχειρήσεις».

Η Pfizer Hellas βραβεύθηκε κατά την πρόσφατη τελετή απονομής των Healthcare Business Awards 2019 για την κοινωνική προσφορά της εθελοντικής ορχήστρας των εργαζομένων της σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η Pfizer Hellas Band, διανύοντας τον έβδομο χρόνο εθελοντικής δράσης, έχει διοργανώσει περισσότερες από 55 συναυλίες. Σε συνεργασία με κοινωνικούς φορείς με τη συμμετοχή περίπου 6.000 ακροατών. Μέσα από τις μουσικές εκδηλώσεις που διοργανώνει, η ορχήστρα προσπαθεί να επιτελέσει το σκοπό της. Ο σκοπός της δεν είναι άλλος από την ψυχαγωγία, τη στήριξη και τη βελτίωση της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας. Όσων φιλοξενούνται σε ιδρύματα, όπως γηροκομεία, ΚΑΠΗ και σωφρονιστικά ιδρύματα.

Pfizer Hellas Band

Ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου, Διευθυντής του Τμήματος Ογκολογίας της Pfizer Hellas αλλά και εμπνευστής και μέλος της ορχήστρας, δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση, παραλαμβάνω αυτό το βραβείο εκ μέρους όλων των μελών της Pfizer Hellas Band. Η διάκριση αυτή αποτελεί για εμάς επιστέγασμα της αναγνώρισης που βιώνουμε σε κάθε μουσική εκδήλωση από το βλέμμα και το χαμόγελο των συνανθρώπων μας, όταν τραγουδούν και χορεύουν μαζί μας, αφήνοντας πίσω για λίγες ώρες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Για όλα αυτά, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φορείς που μας υποδέχθηκαν αυτά τα χρόνια. Στους επαγγελματίες του ελληνικού πενταγράμμου, που ενδιαφέρθηκαν να στηρίξουν αφιλοκερδώς αυτή την προσπάθεια. Και βέβαια την εταιρεία μας. Που μας δίνει την ευκαιρία να μετατρέψουμε την αγάπη μας για τη μουσική σε όχημα για να προσφέρουμε.»

Επιβράβευση βέλτιστων πρακτικών

Τα Healthcare Business Awards, που διοργανώνονται για τέταρτη συνεχή χρονιά, έχουν ως στόχο την ανάδειξη και την επιβράβευση των βέλτιστων πρακτικών και των καινοτόμων δράσεων σε όλο το φάσμα της Υγείας, με τη συμμετοχή Συλλόγων Ασθενών, Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, ΜΚΟ, ιατρικών επιστημονικών εταιρειών και επιχειρήσεων του κλάδου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ