cobas: Η τεχνολογία αιχμής της Roche Diagnostics διαθέσιμη στην Ελλάδα

Η Roche Diagnostics διαθέτει πλέον και στην ελληνική αγορά το νέο σύστημα cobas pro integrated solutions, την πιο πρόσφατη καινοτομία στη μακρά παράδοση της εταιρείας να διαμορφώνει το τοπίο στον τομέα της εργαστηριακής διάγνωσης.

Η Roche Diagnostics διαθέτει πλέον και στην ελληνική αγορά το νέο σύστημα cobas® pro integrated solutions, την πιο πρόσφατη καινοτομία στη μακρά παράδοση της εταιρείας να διαμορφώνει το τοπίο στον τομέα της εργαστηριακής διάγνωσης.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Το σύστημα cobas® pro integrated solutions, σε μια εποχή όπου τα εργαστήρια καλούνται να προσφέρουν διαρκώς υψηλότερα επίπεδα υπηρεσιών με λιγότερους πόρους, διαθέτει μία γκάμα νέων καινοτόμων χαρακτηριστικών, που βελτιστοποιούν την καθημερινή εμπειρία των επαγγελματιών των εργαστηρίων και τους παρέχει τη στήριξη που χρειάζονται ώστε να επικεντρώνονται σε σημαντικά καθήκοντα και λιγότερο σε επαναλαμβανόμενες, χειρωνακτικές λειτουργίες.

Αποτελεσματικότητα…

«Η έμπνευση για τη νέα γενιά λύσεων για την περιοχή εργασίας ορού είναι η διαρκής αποστολή μας να βελτιώσουμε την ταχύτητα και την αξιοπιστία στη λήψη θεραπευτικών αποφάσεων για τους ασθενείς και τις οικογένειές τους», δήλωσε ο κ. Bryan Mele, Διευθυντής Marketing της Roche Diagnostics Hellas. «Για την επίτευξη αυτού του στόχου, καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια προκειμένου να απλοποιήσουμε τη ροή εργασιών των πελατών μας, ώστε να εκτελούν την ημερήσια ρουτίνα τους με αποτελεσματικότητα. Με την αύξηση της αυτοματοποίησης και τη μειωμένη ανάγκη χειριστικών παρεμβάσεων, το σύστημα cobas® pro integrated solutions βελτιώνει την παραγωγικότητα, ενισχύει την αξιοπιστία και μειώνει τους χρόνους έκδοσης αποτελεσμάτων, συνεισφέροντας στη βέλτιστη διαχείριση του ασθενούς».

Η πρώτη εγκατάσταση του καινοτόμου συστήματος cobas pro integrated solutions στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στο Βιοπαθολογικό Εργαστήριο του νέου, υπερσύγχρονου Διαγνωστικού Κέντρου Affidea στην Καλλιθέα. Η εγκατάσταση και η εκπαίδευση των χειριστών του συστήματος, πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Τεχνικής & Επιστημονικής Υποστήριξης της Roche Diagnostics Hellas. Το Τμήμα είναι στελεχωμένο με επιστημονικά καταρτισμένους συνεργάτες, οι οποίοι μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης και εξειδίκευσης τους είναι σε θέση να προσφέρουν λύσεις για την άρτια εγκατάσταση και λειτουργία συστημάτων σε κάθε εργαστήριο όποτε απαιτηθεί.

Εγκατάσταση συστήματος

«Η Affidea Ελλάδος, εφαρμόζοντας πιστά τα υψηλά επίπεδα λειτουργίας της μητρικής εταιρείας, ανταποκρίνεται επιτυχώς στην ευθύνη εξασφάλισης της άριστης ποιότητας των αποτελεσμάτων των διαγνωστικών εξετάσεων στα εργαστήριά της, με αφοσίωση στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που την εμπιστεύονται. Η εγκατάσταση του συστήματος cobas® pro integrated solutions αποτελεί σημαντικό αρωγό σε αυτή την προσπάθεια. Παράλληλα, εξασφαλίζουμε την πρόσβαση σε τεχνολογίες αιχμής γύρω από τη διεξαγωγή διαγνωστικών εξετάσεων, ενώ η παραγωγική δυνατότητα του συστήματος είναι σε θέση να υποστηρίξει τα φιλόδοξα επιχειρηματικά σχέδια του Ομίλου», δήλωσε με αφορμή την εγκατάσταση του συστήματος cobas pro integrated solutions, η ιατρός – βιοπαθολόγος και επιστημονικά υπεύθυνη του εργαστηρίου της Affidea Καλλιθέας, κ. Χριστίνα Οικονομίδου.

Το σύστημα cobas pro integrated solutions, συνδυάζει την απλότητα με την υπεροχή προσφέροντας:
  • • Αυτόματη ημερήσια και εβδομαδιαία συντήρηση, που έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση ενασχόλησης του προσωπικού με εργασίες χαμηλής προστιθέμενης αξίας.
  • • Περισσότερες εξετάσεις ανά συσκευασία αντιδραστηρίων με cobas c pack green και cobas e pack green, που δεν απαιτούν την παρουσία του χειριστή στον αναλυτή για μεγάλα χρονικά διαστήματα καθώς και λιγότερα συμβάντα φόρτωσης, εντολών και χειρισμού αντιδραστηρίων.
  • • Σταθερότητα των αντιδραστηρίων στον αναλυτή έως και 4 μήνες για τις εξετάσεις ανοσοχημείας. Και έως και 6 μήνες για τις εξετάσεις κλινικής χημείας. Για την ελαχιστοποίηση των χειριστικών παρεμβάσεων και μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας.
  • • Συνεχής φόρτωση αντιδραστηρίων και αναλωσίμων. Ακόμη και κατά τη διάρκεια πλήρους λειτουργίας του αναλυτή. Ώστε τα αντιδραστήρια να μπορούν να φορτωθούν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
  • • Λιγότερες βαθμονομήσεις, με τη λειτουργία cobas® AutoCal, που εξοικονομεί έως και 92 ώρες ενασχόλησης χρήστη ετησίως.
  • • Εξασφάλιση της ακεραιότητας του δείγματος και της αξιοπιστίας του αποτελέσματος με τον συμπληρωματικό καθαρισμό του ρύγχους δειγματοληψίας cobas® SonicWash.
  • • Μια πλήρη γκάμα εξετάσεων για την περιοχή εργασίας ορού (SWA), σε μία ενοποιημένη πλατφόρμα, για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του διαθέσιμου χώρου στο εργαστήριο.
  • • Μεγάλη παραγωγική δυνατότητα, που φτάνει τις 2.200 εξετάσεις την ώρα ανά σύστημα.
    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εξετάσεις και τα συστήματα, επισκεφθείτε τον ιστότοπο https://diagnostics.roche.com/
Σχετικά με τη Roche

Η Roche αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία παγκοσμίως στον κλάδο των Φαρμάκων και των Διαγνωστικών. Εστιάζει στην προαγωγή της επιστήμης με σκοπό τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων. Ο συνδυασμός της δυναμικής των κλάδων Φαρμάκων και Διαγνωστικών υπό την ίδια στέγη, έχουν καταστήσει τη Roche ηγέτιδα στην εξατομικευμένη θεραπεία. Μια στρατηγική που έχει στόχο να προσφέρει σε κάθε ασθενή την κατάλληλη θεραπεία με τον κατάλληλο δυνατό τρόπο.

Η Roche είναι η μεγαλύτερη εταιρεία βιοτεχνολογίας στον κόσμο. Διαθέτει ένα διευρυμένο φάσμα φαρμακευτικών θεραπειών στην ογκολογία, την ανοσολογία. Τα λοιμώδη νοσήματα, την οφθαλμολογία και τις παθήσεις του κεντρικού νευρικού συστήματος. Η Roche κατέχει, επίσης, ηγετική θέση παγκοσμίως στον κλάδο της in vitro διάγνωσης. Όπως και της ιστολογικής διάγνωσης του καρκίνου. Διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαχείριση του διαβήτη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ