Bayer Ελλάς: 10 χρόνια συνεργασίας στο πλευρό της Ομάδας Αιγαίου

Για 10η συνεχόμενη χρονιά η Bayer Ελλάς στηρίζει την προσπάθεια της Ομάδας Αιγαίου, συμμετέχοντας έμπρακτα στον 28ο Διάπλου Αιγαίου Πελάγους, ο οποίος πραγματοποιήθηκε μεταξύ 5 και 15 Μαΐου 2022.

Για 10η συνεχόμενη χρονιά η Βayer Ελλάς στηρίζει την προσπάθεια της Ομάδας Αιγαίου, συμμετέχοντας έμπρακτα στον 28ο Διάπλου Αιγαίου Πελάγους, ο οποίος πραγματοποιήθηκε μεταξύ 5 και 15 Μαΐου 2022.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η εταιρεία, γιορτάζει φέτος 10 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με την Ομάδα Αιγαίου και επέστρεψε στο Κουφονήσι, όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη της μεγάλη δωρεά, για να συνεισφέρει και πάλι με χαρά και αίσθημα ευθύνης στην ανακούφιση και ενίσχυση αυτού του ιδιαίτερου χώρου της πατρίδας μας. Σε αυτό το πλαίσιο, διατέθηκαν και 17 iPads για τους μαθητές του τοπικού σχολείου, ενώ η εταιρεία στήριξε φέτος την Ομάδα και στην αγορά ενός Φορητού Υπερήχου για τη διεξαγωγή διαγνωστικών εξετάσεων στους κατοίκους των ακριτικών νησιών.

Η Bayer Ελλάς, πολύτιμος αρωγός στο έργο της Ομάδας Αιγαίου, δέκα χρόνια τώρα αφουγκράζεται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι κάτοικοι των μικρών και απομακρυσμένων νησιών της χώρας μας και συμβάλλει ενεργά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης σε ένα ακριτικό νησί.

Η εταιρεία έχει στηρίξει μέχρι σήμερα με διάφορους τρόπους στους κατοίκους των νησιών μας παρέχοντας μεταξύ άλλων:
  • Ένα κλειστό βαν στην κοινότητα του Κουφονησίου, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα μεταφοράς ατόμων, κυρίως υπερηλίκων και σε εξαιρετικές περιπτώσεις ασθενών και τραυματιών, καθώς η κοινότητα του νησιού αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα στο κομμάτι της μεταφοράς ατόμων τα οποία είχαν πραγματικά ανάγκη.
  • Χρηματοδότηση της ανακατασκευής της παιδικής χαράς που βρίσκεται δίπλα στις κτιριακές εγκαταστάσεις των σχολείων στη Χώρα της Αμοργού και της αντικατάστασης του εξοπλισμού της με νέα, πιστοποιημένα όργανα σύγχρονων προδιαγραφών.
  • Την κάλυψη των αναγκών του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Φούρνων, του Αγροτικού Ιατρείου Δονούσας, του Κέντρου Υγείας και του Περιφερειακού́ Ιατρείου Χώρας της Ίου, όπως επίσης και την κάλυψη αιτημάτων του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού́ και του Γυμνασίου/ΛΤ της Φολεγάνδρου.
  • Τον οφθαλμολογικό εξοπλισμό για χρήση από τους οφθαλμίατρους της Ομάδας Αιγαίου και τον οδοντιατρικό εξοπλισμό στο Πολυδύναμο Κέντρο Υγείας Λειψών.

Η Διευθύντρια του Τμήματος Επικοινωνίας της Bayer Ελλάς, κυρία Σόνια Μουσαβερέ, δήλωσε σχετικά: «Η Bayer Ελλάς, πιστή στην ανθρωποκεντρική της προσέγγιση και στο όραμά της για Υγεία και Τροφή για Όλους παραμένει 10 ολόκληρα χρόνια στο πλευρό των κατοίκων των ακριτικών μας νησιών στηρίζοντας τις δράσεις της Ομάδας Αιγαίου. Κάθε χρόνο οργανώνουμε και υλοποιούμε ουσιαστικές ενέργειες εταιρικής υπευθυνότητας με στόχο την κάλυψη των αναγκών των ακριτικών περιοχών και την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων».

Σχετικά με την Bayer

Η Bayer είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός που δραστηριοποιείται στον χώρο των Βιοεπιστημών και συγκεκριμένα στους τομείς της Υγείας και της Γεωργίας. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Bayer σχεδιάζονται με γνώμονα το όφελος των ανθρώπων και να βοηθήσουν στις προσπάθειες της ανθρωπότητας να αντιμετωπίσει σημαντικές προκλήσεις, όπως ο συνεχώς αυξανόμενος και γηράσκων πληθυσμός.

Η Bayer, επίσης, είναι προσηλωμένη στη βιώσιμη ανάπτυξη και τη δημιουργία θετικού αντίκτυπου μέσα από όλες τις δραστηριότητες της. Ταυτόχρονα, ο Όμιλος στοχεύει στη δημιουργία αξίας μέσω της καινοτομίας, της ανάπτυξης και της υψηλής απόδοσης. Η Bayer είναι προσηλωμένη στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης και αποτελεί σύμβολο της εμπιστοσύνης, της αξιοπιστίας και της υψηλής ποιότητας, σε όλο τον κόσμο. Κατά το οικονομικό έτος 2021, ο Όμιλος απασχολούσε περίπου 100.000 άτομα και είχε πωλήσεις της τάξεως των 44,1 δις ευρώ. Οι επενδύσεις σε Έρευνα και Ανάπτυξη προ ειδικών στοιχείων ανήλθαν σε 5,3 δις ευρώ.

Η Bayer, επίσης, είναι προσηλωμένη στη βιώσιμη ανάπτυξη και τη δημιουργία θετικού αντίκτυπου μέσα από όλες τις δραστηριότητες της
Η Bayer, επίσης, είναι προσηλωμένη στη βιώσιμη ανάπτυξη και τη δημιουργία θετικού αντίκτυπου μέσα από όλες τις δραστηριότητες της

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ