Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ένωση για τη Μελέτη της Παχυσαρκίας (EASO), η παχυσαρκία αποτελεί ένα από τα πιο σύνθετα προβλήματα Δημόσιας Υγείας του 21ου αιώνα, καθώς όπως τονίζει η BAUSCH Health, πρόκειται για μια επιδημία που σαρώνει την Ευρώπη, για την αντιμετώπιση της οποίας δεν γίνονται αρκετά.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με αφορμή την πρόσφατη Ευρωπαϊκή Ημέρα Παχυσαρκίας, η φαρμακευτική εταιρεία BAUSCH Health ξεκινά, στο πλαίσιο του σχετικού προγράμματος δράσεων «mychoicemylife». Πρόκειται μια νέα σημαντική καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού. Κεντρικό σύνθημα της εκστρατείας είναι «Γιατί να περιμένεις; Δράσε τώρα!»

Σε απόλυτη αρμονία και ταύτιση με το θέμα της Ευρωπαϊκής Ημέρας Παχυσαρκίας (EASO), που έχει ως σύνθημα «Αντιμετωπίζοντας Μαζί την Παχυσαρκία», η BAUSCH Health, με τον ιστότοπο της www.mychoicemylife.gr (facebook http://www.facebook.com/mychoicemylifegreece ) αλλά και με ένα πλήθος επικοινωνιακών ενεργειών, σε ψηφιακά και παραδοσιακά ενημερωτικά Μέσα (τηλεοπτικό κοινωνικό μήνυμα, ραδιοφωνικό μήνυμα, διαδικτυακή ενημέρωση σε σημαντικές ιστοσελίδες και κοινωνικά δίκτυα, κλπ) ενώνει τις δυνάμεις της με Φορείς από τον χώρο της Υγείας και της κοινωνίας, ώστε να ευαισθητοποιήσει την κοινότητα για αυτό το μείζον ιατρικό θέμα.

BAUSCH Health φαρμακευτική εταιρεία παχυσαρκία

Ποια είναι η BAUSCH Health Ελλάδας 

Η BAUSCH Health Ελλάδας www.bauschhealth.gr είναι μια φαρμακευτική εταιρεία, που απασχολεί 72 εργαζόμενους. Αναπτύσσει και προωθεί συνταγογραφούμενα και μη συνταγογραφούμενα φαρμακευτικά προϊόντα, προϊόντα φαρμακείου, ιατρικά σκευάσματα και εξαρτήματα, για ποικίλες θεραπευτικές κατηγορίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φαρμακευτική επιχείρηση BAUSCH Health Ελλάδας βραβεύθηκε από το Great Place to Work Hellas 2019, ως το 4ο καλύτερο εργασιακό περιβάλλον. Διάκριση στην κατηγορία εταιρειών με 50-250 εργαζόμενους. Ταυτόχρονα, είναι η πρώτη φαρμακευτική εταιρεία στην Ελλάδα που έλαβε πιστοποίηση για την καταπολέμηση της δωροδοκίας. Η πιστοποίηση έγινε από τον φορέα TÜV HELLAS και σύμφωνα με το πρότυπο ISO 37001:2016.

Κάθε ημέρα περισσότεροι από 150 εκατομμύρια άνθρωποι, σε 90 χώρες, ωφελούνται από τα προϊόντα της BAUSCH Health.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα