BAUSCH Health Ελλάδας: Προστασία από την Covid–19 για εργαζόμενους

Προσαρμοζόμενη στη νέα πραγματικότητα, και με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η φαρμακευτική εταιρεία BAUSCH Health Ελλάδας προσέφερε δωρεάν διεξαγωγή διαγνωστικών tests, για τον Covid – 19, σε όλους τους εργαζόμενούς της, ενόψει της σταδιακής επιστροφής τους στους χώρους εργασίας, μετά τις καλοκαιρινές άδειες.

Προσαρμοζόμενη στη νέα πραγματικότητα, και με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η φαρμακευτική εταιρεία BAUSCH Health Ελλάδας προσέφερε δωρεάν διεξαγωγή διαγνωστικών tests, για τον Covid – 19, σε όλους τους εργαζόμενούς της, ενόψει της σταδιακής επιστροφής τους στους χώρους εργασίας, μετά τις καλοκαιρινές άδειες.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Επίσης, είναι ήδη σε εξέλιξη η διεξαγωγή 2ης εξέτασης, με αφορμή και την τρέχουσα έξαρση της πανδημίας. Η ενέργεια αυτή αποτελεί μέρος του προγράμματος δέσμευσης της εταιρείας στην προάσπιση της Δημόσιας Υγείας αλλά και άμεση αναφορά στο όραμά της, ώστε να είναι «ένας έμπιστος και σταθερός σύμβουλος, στο χώρο της Υγείας». Με τον τρόπο αυτό, οι εταιρικές αξίες εφαρμόζονται και στην πράξη, καθώς εξασφαλίζεται ένα, όσο το δυνατόν, ασφαλές «Covid-19» περιβάλλον, όχι μόνο για τα στελέχη των γραφείων αλλά και για τους συνεργάτες (ιατρούς, φαρμακοποιούς, κ.λπ.) και πελάτες της εταιρείας, οι οποίοι έρχονται σε φυσική επαφή με τους πωλητές και τους ιατρικούς επισκέπτες.

Τεστ Covid-19 στους εργαζόμενους

Επιπρόσθετα, μέσω του ομαδικού προγράμματος ιδιωτικής ασφάλειας, που η εταιρεία παρέχει, καλύπτονται τεστ Covid-19 για τους εργαζόμενους και τα προστατευόμενα μέλη αυτών, ενώ πρόσφατα η εταιρεία προχώρησε και σε κεντρική συμφωνία για πραγματοποίηση Covid-19 tests, σε προνομιακή τιμή για τους εργαζόμενους, όσο συχνά αυτοί επιθυμούν.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της ίδιας πρωτοβουλίας, τα στελέχη γραφείου της BAUSCH Health, εργάζονται στα γραφεία, κατά μέγιστο 2 έως 3 φορές την εβδομάδα, σε συνδυασμό με τηλεργασία, ώστε να μη δημιουργείται συνωστισμός. Από τον Σεπτέμβριο του 2020, στα γραφεία εργάζεται, εκ περιτροπής, λιγότερο από το 50% του προσωπικού. Οι χώροι των γραφείων απολυμαίνονται σε εβδομαδιαία βάση και τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας. Στους κοινόχρηστους χώρους διατίθενται αντισηπτικά, θερμόμετρα και οξύμετρα, ενώ σε όλους τους εργαζόμενους διανέμονται, σε τακτά χρονικά διαστήματα, δωρεάν αντισηπτικά και επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες. Παράλληλα, δεν επιτρέπονται οι συναντήσεις και οι επισκέψεις εξωτερικών συνεργατών στα γραφεία, για την αποφυγή συγχρωτισμού και μη αναγκαίων στενών επαφών. Τέλος, οι εργαζόμενοι στο τμήμα πωλήσεων ΙΕ & πωλητών φαρμακείου έχουν λάβει επιπλέον μάσκες μιας χρήσης, καθώς και ένα smartwatch για real – time θερμομέτρηση των ιδίων.

Σχετικά με τη BAUSCH Health Ελλάδας

Η BAUSCH Health Ελλάδας αποτελεί μια σύγχρονη και καινοτόμο φαρμακευτική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε στην Ελληνική αγορά το 2005 και απασχολεί 72 εργαζόμενους συνολικά. Αναπτύσσει και προωθεί συνταγογραφούμενα και μη συνταγογραφούμενα φαρμακευτικά προϊόντα, προϊόντα φαρμακείου, ιατρικά σκευάσματα και εξαρτήματα για ποίκιλες θεραπευτικές κατηγορίες ενώ κατέχει ηγετική θέση στον χώρο της Οφθαλμολογίας.

Η εταιρεία ανήκει στον πολυεθνικό Όμιλο BAUSCH Health Companies Inc., με έδρα το Quebec του Καναδά και 22.000 υπαλλήλους παγκοσμίως, ενώ είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια της Νέας Υόρκης και του Τορόντο. Τα φαρμακευτικά σκευάσματα, ιατρικά εργαλεία και εξαρτήματα της Bausch Health, αποτελούν προϊόντα υψηλής ποιότητας, εξειδίκευσης και τεχνολογίας στο χώρο της Υγείας. Ορισμένα σημαντικά εμπορικά σήματα της εταιρείας μας είναι τα Biotrue®, Renu®, Niflamol®, Mysimba®, Procef®, Counterpain®, Ezixin®, Ocuvite®, Vidilac®, Artelac®, Yellox & Dexamytrex®. Κάθε μέρα, 150 εκατομμύρια άνθρωποι εμπιστεύονται τα προϊόντα της Bausch Health, παγκοσμίως.

To όραμα της “BAUSCH Health Ελλάδας” είναι να βελτιώνει τη ζωή των ανθρώπων, με τα κορυφαία προϊόντα Υγείας που διαθέτει, αλλά και να καταστεί διαχρονικά ένας έμπιστος συνεργάτης Υγείας. Το 2020, η BAUSCH Health Ελλάδας αναδείχθηκε ως μια από τις κορυφαίες εργοδότριες εταιρείες, με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση, στην κατηγορία 50-250 εργαζομένων, στην έρευνα Best Work Places.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ