AbbVie: 4η στην Ευρώπη με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η AbbVie αναδεικνύεται από το Ινστιτούτο Great Place to Work στην 4η θέση μεταξύ 100 πολυεθνικών εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη, μέσω της αξιολόγησης πέντε κριτηρίων, όπως: τις απόψεις των εργαζομένων για την ηγεσία, την καινοτομία, την ισότητα, την εταιρική κουλτούρα και την εμπιστοσύνη. Στη φετινή έρευνα συμμετείχαν περισσότεροι από 1,3 εκατομμύρια εργαζόμενοι στην Ευρώπη.

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η AbbVie αναδεικνύεται από το Ινστιτούτο Great Place to Work® στην 4η θέση μεταξύ 100 πολυεθνικών εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη, μέσω της αξιολόγησης πέντε κριτηρίων, όπως: τις απόψεις των εργαζομένων για την ηγεσία, την καινοτομία, την ισότητα, την εταιρική κουλτούρα και την εμπιστοσύνη. Στη φετινή έρευνα συμμετείχαν περισσότεροι από 1,3 εκατομμύρια εργαζόμενοι στην Ευρώπη.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η διάκριση αυτή, από το Great Place to Work, αποτελεί αναγνώριση στη δέσμευση της AbbVie να εδραιώσει ένα εργασιακό περιβάλλον το οποίο στηρίζεται στο πνεύμα συνεργασίας, στον αμοιβαίο σεβασμό και τον ενθουσιασμό. Η AbbVie είναι πρωτοπόρος σε πολλά προγράμματα που καλλιεργούν ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον για τους εργαζομένους της, όπως τα παγκόσμια προγράμματα ευεξίας AbbVie Vitality και AbbVie in Motion, το πρόγραμμα εθελοντισμού Week of Possibilities αλλά και πολύ σημαντικά και ουσιαστικά προγράμματα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των ασθενών.

«Στην AbbVie πιστεύουμε ότι τα εξαιρετικά αποτελέσματα επιτυγχάνονται μόνο εφόσον οι εργαζόμενοί μας απολαμβάνουν ουσιαστικές ευκαιρίες προσωπικής εξέλιξης. Από την πρώτη ημέρα δημιουργίας της AbbVie το 2013, έχουμε θέσει την εταιρική κουλτούρα ως στρατηγική μας προτεραιότητα, ώστε όλοι οι εργαζόμενοι, σε όποιο επίπεδο ευθύνης ή θέση εργασίας, να παίζουν το δικό τους σημαντικό ρόλο στην πορεία της εταιρείας. Θέλουμε όσοι εργάζονται στην AbbVie, να αισθάνονται την εργασία τους ως μια μοναδική επαγγελματική και προσωπική ευκαιρία που συμβάλλει θετικά στη ζωή των συνανθρώπων μας και των ασθενών», δήλωσε ο κ. Πασχάλης Αποστολίδης, Γενικός Διευθυντής της AbbVie.

Θέτουμε ψηλά τον πήχη

Ο κ. Θωμάς Κούγκουλος, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της AbbVie, πρόσθεσε: «Κάθε μέρα τα τελευταία χρόνια θέτουμε ψηλά τον πήχη, ώστε να είμαστε σήμερα περήφανοι γι’ αυτό που πρεσβεύει η AbbVie, την καινοτομία, τις ίσες ευκαιρίες, τη συνεργασία, τις προοπτικές εξέλιξης. Είμαστε περήφανοι γιατί έχουμε καταφέρει να μοιραζόμαστε όλοι έναν κοινό στόχο. Αναλαμβάνοντας την ευθύνη να συμβάλλουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών. Μέσω καινοτόμων θεραπευτικών λύσεων που όλοι μαζί δημιουργούμε».

Η AbbVie έχει ήδη αναγνωριστεί για το εργασιακό περιβάλλον της και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Συγκεκριμένα την Αυστρία, τη Δανία, τη Φινλανδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ιρλανδία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Σουηδία, την Ελβετία, την Ολλανδία, την Τουρκία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Στην Ελλάδα ειδικότερα, από το 2015 έως σήμερα, η βιοφαρμακευτική εταιρεία AbbVie, βρίσκεται ανάμεσα στους καλύτερους εργοδότες στην έρευνα του Great Place to Work®. Κατακτώντας φέτος τη 2η θέση στην κατηγορία των 50 – 250 εργαζομένων. Με τη διάκριση αυτή, η AbbVie είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που για 5 συνεχόμενα χρόνια κατατάσσεται στην πρώτη τριάδα των νικητών της ετήσιας έρευνας Best Workplaces. Σε όλες τις κατηγορίες των ελληνικών επιχειρήσεων. Την 1η το 2015, 2η το 2016, 1η το 2017, 3η το 2018.

Σχετικά με την AbbVie

Η AbbVie είναι μία παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία προσανατολισμένη στην έρευνα. Δέσμευσή της αποτελεί η ανάπτυξη καινοτόμων, προηγμένων θεραπειών για μερικές από τις πιο σύνθετες και σοβαρές ασθένειες παγκοσμίως. Αποστολή της εταιρείας είναι να αξιοποιήσει την εμπειρία της, τους αφοσιωμένους ανθρώπους της και τη μοναδική προσέγγισή της στην καινοτομία. Ώστε να βελτιώσει σημαντικά τις θεραπείες σε πέντε βασικούς θεραπευτικούς τομείς. Ανοσολογία, αιματολογία, ογκολογία, ιολογία και νευρολογία. Σε περισσότερες από 75 χώρες, οι εργαζόμενοι της AbbVie εργάζονται καθημερινά για να εξελίξουν τις θεραπευτικές επιλογές για τους ανθρώπους παγκοσμίως.

Σχετικά με το Great Place to Work®

Το Great Place to Work είναι παγκόσμιος φορέας αναλύσεων σε θέματα εργασιακής κουλτούρας υψηλών επιδόσεων και υψηλής εμπιστοσύνης. Εδώ και 30 χρόνια, το Great Place to Work συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες ανά τον κόσμο. Στόχος είναι να εντοπίζει και να δημιουργεί ένα επιτυχημένο εργασιακό περιβάλλον. Μέσω της πλατφόρμας έρευνας με τη συμμετοχή των εργαζομένων, δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες να αξιολογούν και να βελτιώνουν την κουλτούρα τους. Μέσω των προγραμμάτων βράβευσης και πιστοποίησης, αναγνωρίζει την εξαιρετική εργασιακή κουλτούρα. Συντάσσει διάφορες λίστες εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον. Σε περισσότερες από 50 χώρες ανά την υφήλιο. Ό,τι κάνει καθοδηγείται από την αποστολή του, να δημιουργήσει έναν καλύτερο κόσμο. Βοηθώντας τις εταιρείες να καλλιεργήσουν το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για όλους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ