ΕπιχειρηματικάΠρόταση εξαγοράς της Societe des Thermes de La Roche - Posay από...

Πρόταση εξαγοράς της Societe des Thermes de La Roche – Posay από Loreal

- Advertisement -

Η Loreal υπέβαλε στους μετόχους της εταιρείας Holding STRP (Societe des Thermes de La Roche – Posay) αμετάκλητη προσφορά εξαγοράς του συνόλου των μετοχών της εταιρείας.

Το σχέδιο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, προβλέπει την προηγούμενη μεταβίβαση της ξενοδοχειακής επιχειρηματικής δραστηριότητας στους υφιστάμενους μετόχους της Holding STRP και την απονομή αποκλειστικών δικαιωμάτων διαπραγμάτευσης στη Loreal.

Με έτος ίδρυσης το 1921, η Societe des Thermes de είναι ο πρώτος ιαματικός σταθμός στην Ευρώπη, αφιερωμένος αποκλειστικά στη θεραπεία δερματικών παθήσεων.

Η Laetitia Toupet, Γενική Διευθύντρια της La Roche-Posay Διεθνώς, δήλωσε: “αυτό το σχέδιο εξαγοράς θα μας δώσει τη δυνατότητα να διατηρήσουμε και να ενισχύσουμε τη δερματολογική θέση της La Roche-Posay αναπτύσσοντας τους υπάρχοντες δείκτες και κάνοντας το ιαματικό κέντρο τη ναυαρχίδα της μάρκας”.

Το σχέδιο της Loreal θα υποβληθεί στους εκπροσώπους των εργαζομένων προς εξέταση και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων μηνών.

Δερματολογικά εργαστήρια

Τα Δερματολογικά Εργαστήρια La Roche – Posay είναι σήμερα ένας εξαιρετικός συνεργάτης 25.000 δερματολόγων σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για μια πραγματική κοινότητα γεννημένη από μια σχέση 40 ετών, που υπερβαίνει την καθημερινή υποστήριξη στη φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος. Συνεργασία σε αποκλειστικές κλινικές μελέτες, συνδυασμός της δερματολογικής γνώσης, συνεισφορά στη διαρκή εκπαίδευση και σε δράσεις κοινωνικής ευθύνης: δουλεύοντας χέρι-χέρι με τους επαγγελματίες της υγείας του δέρματος βελτιώνουμε καθημερινά τη ζωή των ανθρώπων με ευαίσθητο δέρμα.

Σχεδιασμένα σύμφωνα με τις αρχές των συμπληρωματικών αγωγών, τα προϊόντα έχουν στόχο να βοηθήσουν τους δερματολόγους να μειώσουν τη δοσολογία, να βελτιώσουν τη συμμόρφωση και να περιορίσουν ορισμένες δερματικές παρενέργειες που προκαλούνται από φαρμακευτικές αγωγές.

Οι συναντήσεις της επιστημονικής επιτροπής από την Ευρώπη και τη Βραζιλία, φέρνουν σε επαφή 15 συνολικά δερματολόγους από διαφορετικές χώρες αποτελούν ανεκτίμητες ευκαιρίες για ανταλλαγή απόψεων και συζητήσεις. Για την εταιρεία δερμοκαλλυντικών οι συζητήσεις αυτές αποτελούν ευκαιρία για καλύτερη κατανόηση των αναγκών του δέρματος που είναι ευαίσθητο ή έχει κάποια πάθηση.

Το τέλειο παράδειγμα που αποτυπώνει τη συνέργεια της καινοτομίας των Δερματολογικών Εργαστηρίων La Roche-Posay με τη γνώση των επαγγελματιών υγείας είναι το Lipikar Baume AP+: το ιδανικό μαλακτικό σώματος για τη φροντίδα του πολύ ξηρού με τάση για ατοπία δέρματος, απέδειξε, για παράδειγμα, την αποτελεσματικότητά του στη μείωση της συχνότητας των εξάρσεων σε 1256 παιδιά, στο πλαίσιο μιας μελέτης παρατήρησης που διεξάχθηκε σε δέκα χώρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ