ΕπιχειρηματικάΗ ΒΙΑΝΕΞ στις κορυφαίες επιχειρήσεις της Ελλάδας ως Sustainable Company 2017

Η ΒΙΑΝΕΞ στις κορυφαίες επιχειρήσεις της Ελλάδας ως Sustainable Company 2017

- Advertisement -

Στις κορυφαίες βιώσιμες επιχειρήσεις της Ελλάδας περιλαμβάνεται η φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε, η οποία αξιολογήθηκε για την εφαρμογή και προώθηση βιώσιμων πολιτικών στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού Δείκτη Βιώσιμης Ανάπτυξης.
To Sustainable Performance Directory, ο Επιχειρηματικός Δείκτης Βιώσιμης Ανάπτυξης, παρουσίασε τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018, στο Παλαιό Χρηματιστήριο Αθηνών σε μία υψηλού κύρους εκδήλωση, τις 21 εταιρείες που σηματοδοτούνται ως οι ΤHE MOST SUSTAINABLE COMPANIES ΙΝ GREECE 2017. Η κατάταξη των εταιρειών έγινε βάσει τεχνικής αξιολόγησης των μη χρηματοοικονομικών τους δεδομένων.
Η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε αναδείχθηκε στην κατηγορία Sustainable Companies, καθώς επιβραβεύθηκε για την ανάπτυξη του Κώδικα Επιχειρηματικής Συμπεριφοράς και Δεοντολογίας του Ομίλου. Στην εκδήλωση, τη διοίκηση της ΒΙΑΝΕΞ εκπροσώπησε ο Διευθυντής Επιχειρησιακής Μονάδας, Nutrition, OTC & Diagnostics, Δημήτρης Μωραΐτης. «Με το πρόγραμμα για τον Κώδικα Επιχειρηματικής Συμπεριφοράς και Δεοντολογίας θέσαμε το μίνιμουμ πλαίσιο για τη διαφάνεια και τη δέσμευση στη βιώσιμη ανάπτυξη, το οποίο διέπει όλες τις συνεργασίες και συναλλαγές του Ομίλου. Εκ μέρους της διοίκησης της ΒΙΑΝΕΞ, δεσμευόμαστε να παραμείνουμε πρότυπο επιχειρηματικής αντίληψης και δημιουργικής προσφοράς, και να συνεχίσουμε να είμαστε στην κορυφή της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, με συναίσθηση της ευθύνης μας στον τομέα της Υγείας» ανέφερε, μεταξύ άλλων, κατά το χαιρετισμό του.

Θετικό αποτύπωμα
Ο αντιπρόεδρος και αν. διευθύνων σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Η υιοθέτηση των στόχων της βιώσιμης ανάπτυξης είναι κρίσιμη για το παρόν και το μέλλον της επιχειρηματικότητας. Η πρωτοβουλία Sustainable Greece έρχεται να συστηματοποιήσει όλες αυτές τις προσπάθειες που κάνουν εταιρείες όπως η ΒΙΑΝΕΞ, προκειμένου η δραστηριότητά μας να αφήνει θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία».
Τέλος, η ΒΙΑΝΕΞ, καθώς και όλες οι εταιρείες του Επιχειρηματικού Δείκτη Βιώσιμης Ανάπτυξης, σηματοδοτούνται με το ειδικό σήμα της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ