ΕπιχειρηματικάΣυμμετοχή της φαρμακευτικής Bradex στο Hellas Pharma

Συμμετοχή της φαρμακευτικής Bradex στο Hellas Pharma

- Advertisement -

Η εταιρεία Bradex, του ομίλου DEMO ΑΒΕΕ, συμμετείχε στην Hellas Pharm που έλαβε χώρα στo HELLEXPO στo Μαρούσι, από τις 10 έως τις 11 Μαρτίου 2018.
Στόχος της εταιρείας ήταν για μια ακόμη φορά να ενημερώσει τους φαρμακοποιούς για την δραστηριοποίηση της στον χώρο του φαρμακείου και του ευρύτερου consumer healthcare.
Τα καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας όπως το Bradesept, στείρο διάλυμα έκπλυσης πληγών, το επουλωτικό προϊόν biosilver, το gel κρυοθεραπείας Myogel τα ενεργοσυνεκτικά επιδεσμικά προϊόντα Elastus, αλλά και το νέο πρωτοποριακό προϊόν Iviprosil σε μορφή διασπειρόμενων ταινιών με εκχύλισμα φύλλων κισσού για τον παραγωγικό βήχα, έτυχαν ευρύτερης αποδοχής και ενδιαφέροντος από όλους φαρμακοποιούς που ενημερώθηκαν διεξοδικά από τους συνεργάτες της εταιρείας.
Όραμα της Bradex είναι να είναι δίπλα στον Έλληνα γιατρό και φαρμακοποιό με ποιοτικές και αποτελεσματικές λύσεις.

Λίγα λόγια για την Bradex
H εταιρεία Bradex ανήκει στον όμιλο DEMO και μια είναι ελληνική εταιρία η οποία ξεκίνησε την λειτουργία της με αντικείμενο την παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών σκευασμάτων και ιατροτεχνολογικών προϊόντων στην ελληνική αγορά. H εταιρεία επενδύει σε γενόσημα φάρμακα και ιατροτεχνολογικά προϊόντα και δραστηριοποιείτε σε 3 άξονες στο Νοσοκομείο, στον Ιδιωτικό τομέα – ΕΟΠΥΥ και Home care- και στο Φαρμακείο. Η Bradex διαθέτει νοσοκομειακά σκευάσματα (πολυβιταμινούχα, σκευάσματα αναισθησίας) και επεκτείνει την γκάμα της με μια πλήρη σειρά ιατροτεχνολογικών προϊόντων και με καινοτόμες σειρές προϊόντων στην αγορά των ιδιωτικών φαρμακείων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ