ΕπιχειρηματικάΔράσεις προσφοράς και αγάπης από τη Janssen Ελλάδος

Δράσεις προσφοράς και αγάπης από τη Janssen Ελλάδος

- Advertisement -

H Janssen Ελλάδος, εταιρεία του μεγαλύτερου παγκόσμιου ομίλου στη Φροντίδα Υγείας, της Johnson & Johnson, πραγματοποίησε, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας Janssen4Good, σειρά δράσεων εν όψει των εορτών του Πάσχα. Με αίσθημα ευθύνης, αλληλεγγύης και ανταπόδοσης στην κοινωνία, η Janssen Ελλάδος στήριξε και φέτος την τοπική κοινότητα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, προσφέροντας πασχαλινά δώρα σε 160 οικογένειες ωφελούμενων – δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Πρωταγωνιστές αυτής της εθελοντικής ενέργειας ήταν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της Janssen οι οποίοι με πολλή αγάπη και κοινωνική ευθύνη, δημιούργησαν και πρόσφεραν καλάθια με πασχαλινά κεράσματα για τους κατοίκους της περιοχής.
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, καλωσόρισε με χαρά την προσφορά της εταιρείας και ανέφερε σχετικά: «Αυτές τις ημέρες τις εορταστικές, προσπαθούμε ως Δήμος να βρισκόμαστε πιο κοντά στους συνδημότες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Σε αυτή μας την προσπάθεια έχουμε συμπαραστάτη την εταιρεία Janssen και τους εργαζομένους της, τους οποίους οφείλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την προσφορά τους».
Επιπλέον, με συνέπεια στην κοινωνική προσφορά, διοργανώθηκε εντός της εταιρείας 2ήμερο Πασχαλινό Bazaar με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο οποίο φιλοξενήθηκαν πασχαλινές λαμπάδες, χειροτεχνίες και κατασκευές των εθελοντών του Κέντρου Ειδικών Ατόμων «Χαρά». Οι εργαζόμενοι της Janssen είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις πασχαλινές τους αγορές και να συμβάλλουν με αυτό τον τρόπο στο κοινωφελές έργο του οικοτροφείου.
Η εκπρόσωπος του Κέντρου Ειδικών Ατόμων «Χαρά», κα Σοφία Θεοδόση, ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους για την πολύ ουσιαστική και σημαντική κοινωνική ενέργειά τους: «Οι εργαζόμενοι της εταιρείας Janssen στάθηκαν αρωγοί στο έργο μας, προσφέροντας απλόχερα την αγάπη τους για τους σκοπούς που καθημερινά αγωνιζόμαστε, που δεν είναι άλλοι από τις άριστες συνθήκες διαβίωσης και την ανακούφιση των ανθρώπων που διαβιούν στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά».

Ενίσχυση της συνεισφοράς
Ο κος Μάκης Παπαταξιάρχης, Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος, πρόσθεσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μέσα από το πρόγραμμα Janssen4Good, ερχόμαστε κοντά σε όσους μας έχουν ανάγκη, και σε όσα έχουν μεγάλη και πραγματική σημασία. Η ενίσχυση της συνεισφοράς, ο εθελοντισμός, και η ενεργή συμμετοχή για καλό σκοπό είναι βασικές αξίες της οικογένειας της Janssen. Ελπίζοντας σε καλύτερες ημέρες, εύχομαι Υγεία και Αγάπη σε όλους».
Ο εθελοντισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής κουλτούρας και του «Πιστεύω» της εταιρείας και αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευση της Janssen για αλληλεγγύη και ενίσχυση των κοινοτήτων όπου δραστηριοποιείται αλλά και προς όλη την κοινωνία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ